Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Ministerul rus al Apărării va achiziționa alte câteva zeci de avioane Su-34
Ministerul rus al Apărării intenționează să semneze un nou contract în vederea achiziționării pentru Forțele Aerospaţiale a câtorva zeci de bombardiere Su-34 , ale căror posibilități de luptă vor fi extinse, în cadrul lucrărilor de proiectare experimentală Sych, a declarat miercuri, pentru agenția de presă rusă Tass, o sursă din industria de apărare.

,,Ministerul Apărării intenționează ca, în vara acestui an, să încheie un nou contract cu compania Sukhoi pentru livrarea a câtorva zeci de avioane Su-34, cu capabilităţi de luptă extinse. Pe noile avioane urmează să fie integrate noi echipamente radioelectronice, dezvoltate în cadrul lucrărilor de proiectare experimentală Sych", a precizat sursa.

Potrivit declarațiilor sursei, lucrările de dezvoltare în cadrul proiectului Sych, care au fost finalizate în anul 2019, implică, în principal, instalarea pe aeronavele Su-34 a unor echipamente suspendate de cercetare şi recunoaştere. De asemenea, ca parte a proiectului Sych, a fost îmbunătăţită şi capacitatea armelor întrebuințate de avionul Su-34.

În cele din urmă, există planuri de modernizare a avioanelor Su-34, deja operaționale, a mai precizat sursa.

TASS nu are nicio confirmare oficială din partea Ministerului rus al Apărării privind informațiile furnizate de sursa anonimă din cadrul Complexului Militar Industrial.

Su-34 este un bombardier avansat cu dublă comandă, conceput pentru a înlocui avionul Suhoi Su-24. Poate să distrugă ţinte terestre, aeriene ziua şi noaptea, indiferent de condiţiile meteorologice.

Bombardierul, care are la bord armament cu ghidare din clasa "aer-sol" şi "aer-aer" cu rază lungă de acţiune, are autonomie pentru 4.000 km de zbor, cu o viteză de până la 1.900 km/h şi poate să transporte o încărcătură de circa 8 tone.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Noi informații despre luptele de la frontieră dintre India și China. Militarii indieni au fost copleșiți numeric
Avioane neidentificate au atacat o bază libiană unde se aflau forțe ale Turciei. MiG-29 și Su-24, 'principalii suspecți'
Consilierul lui Rogozin, șeful Roscosmos, arestat şi acuzat de FSB de 'înaltă trădare' în beneficiul unui stat membru NATO (Video)
O expertă acuză SUA că a acționat 'ilegal' în operațiunea în care o dronă MQ-9 Reaper l-a asasinat pe generalul iranian Soleimani
Armata germană a solicitat aproape 2000 de rachete pentru sistemele MARS M270 MLRS
Trump retrage SUA din OMS. Washigtonul a notificat oficial ONU cu privire la această decizie
Directorul FBI: China încearcă prin orice mijloace să devină singura superputere a lumii
Anexarea Cisiordaniei. Israelul, avertizat de Franța, Germania, Egipt și Iordania
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro