Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Mircea Geoană: NATO va continua să furnizeze sprijin Georgiei pentru implementarea reformelor
14 iul, 18:52
NATO va continua să furnizeze sprijin atât politic, cât şi practic Georgiei în contextul în care aceasta continuă să pună în practică reforme importante, a afirmat marţi, la Bruxelles, secretarul general adjunct al Alianţei Nord-Atlantice, Mircea Geoană, într-o întrevedere cu ministrul de externe georgian David Zalkaliani, informează un comunicat al organizaţiei transatlantice.

Mircea Geoană a mulţumit Georgiei pentru angajamentul constant faţă de securitatea euro-atlantică şi pentru contribuţia ei la misiunea NATO din Afganistan.

El a subliniat că, în pofida provocărilor implicate de criza medicală cauzată de COVID-19, NATO şi Georgia continuă să-şi extindă cooperarea şi a salutat eforturile Georgiei în combaterea pandemiei. În urma solicitării făcute în 3 aprilie de autorităţile georgiene pentru sprijin prin Centrul euro-atlantic de cooperare a răspunsului la dezastre, mai multe ţări membre NATO au furnizat asistenţă Georgiei, potrivit Agerpres.

În timpul vizitei la sediul NATO, David Zalkaliani a avut, de asemenea, o intervenţie în reuniunea Comisiei NATO-Georgia.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Primele două aeronave F-16 din lotul de cinci au sosit în România. MApN a anunțat calendarul următoarelor livrări
Sângele apă nu se face. Mercenarii ruși din Wagner Group, arestați în Belarus, s-au întors în Rusia
10 aeronave IAR-99 Standard vor fi modernizate la Avioane Craiova
Armata franceză se află în Beirut. Sute de militari participă la operațiunile de după exploziile din port
România consideră că normalizarea relațiilor dintre Israel și EAU va contribui la stabilitatea Orientului Mijlociu
Ambasada SUA în România nu slăbește lupta împotriva traficului de persoane, după extrădarea a doi cetățeni capturați de forțele speciale ale MAI
Erdogan, declarație ambiguă și amenințătoare despre atacarea vasului turc de explorare. Turcia acuză Franța de atitudine 'huliganică'
Serbia și Kosovo vor purta negocieri la Casa Albă
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro