Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mitingul electoral al lui Trump, perturbat de un avion F-16 care a interceptat un avion civil (Video)
29 oct 2020 / 11:34
Un avion de luptă F-16 al US Air Force a interceptat un avion civil de mici dimensiuni care intrase în spațiul aerian restricționat, deasupra mitingului președintelui Donald Trump din Arizona. Iniţial, aeronava de mici dimensiuni nu a reacționat la procedurile inițiale de interceptare, ceea ce a determinat pilotul de pe avionul F-16 să-i atragă atenţia folosind contramăsuri (flares).

Comandamentul Nord-American de Apărare Aerospaţială (NORAD) a anunțat că aeronava care a încălcat spațiul aerian nu a reacționat la procedurile inițiale de interceptare, dar a stabilit comunicații radio după ce un avion F-16 al US Air Force a lansat contramăsuri (flares), iar apoi a fost escortată în afara zonei restricționate fără alte incidente, potrivit Military.com.

Avionul civil de mici dimensiuni nu a fost vizibil pentru cei aflaţi la sol, dar momentul în care avionul F-16 a lansat rachetele de semnalizare a putut fi auzit şi văzut, ceea ce a dus la o reacție a mulțimii strânsă la mitingul președintelui Donald Trump. 

G Ad:

Rachetele de semnalizare sunt adesea folosite ca contramăsură împotriva rachetelor care caută amprenta termică a unei aeronave, dar pot fi folosite și pentru a atrage atenția unui pilot care nu comunică cu serviciul de control al traficului aerian. 

Zonele în care zoburile sunt restricţionate temporar sau TFR sunt stabilite de Administrația Federală a Aviației (FAA), NORAD și Forțele Aeriene. În cazul de fată, aceste restricţii se impun în zonele unde se află preşedintele american, ca măsură de securitate.

FAA și NORAD emit de obicei comunicate de presă pentru a avertiza piloții civili cu privire la zonele în care zoburile sunt restricţionate. În timp ce restricțiile sunt în vigoare, aeronavele trebuie să aibă un plan de zbor şi trebuie să comunice cu serviciul de control al traficului aerian.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Ministerul rus al Apărării a încheiat primul contract pentru achiziționarea sistemelor antiaeriene S-500 Prometheus
Ziua Imnului Național. Ceremonii organizate în garnizoanele din țară
„Lupul luptător” a ajuns în SUA. China și-a trimis în State un ambasador cunoscut pentru tonul agresiv împotriva Occidentului
Dragorul maritim ,,Locotenent Lupu Dinescu”, final de misiune sub comanda grupării navale permanente NATO de luptă contra minelor
Biden: Rusia nu are nimic altceva în afară de petrol şi arme nucleare
Cel mai mare exercițiu naval și amfibiu al SUA, de după războiul rece, va avea loc în august. Flota a șasea a început deja desfășurarea
Producătorul ucrainean Artem, contract de 200 de milioane de dolari pentru producția de rachete aer-aer R-27
Securitate energetică | Livrările de gaze spre Europa prin Nord Stream 2 ar putea începe anul acesta
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro