Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Momentul prăbuşiri avionului F-35B, suprins de martori oculari (Foto/Video)
01 oct, 16:22
Așa cum probabil știți deja, un avion F-35B al US Marine Corps s-a prăbușit marți după-amiază, ora locală 16:00, în apropierea bazei aeriene El Centro, California, în urma unei coliziuni aeriene cu un KC-130J.
Sursa foto: The Aviationist

Între timp, pe reţele de socializare şi pe site-urile de specialitate din domeniul apărării a apărut un material video – după cum precizează şi analiştii OSINT care se ocupă de secţiunea The War Zone, ai publicaţiei The Drive – în care se poate observa momentul în care avionul F-35B al US Marine Corps se izbeşte puternic de sol, după ce în aer a suferit mai multe avarii în urma coliziuni cu o aeronavă de realimentare KC-130J.

Potrivit The War Zone, momentul prăbuşirii avionului F-35 B a fost surprins de mai mulţi martori oculari care se aflau întâmplător în zonă.  Locul prăbușirii F-35B ar fi în apropiere de Marea Salton, la nord-est de San Diego.

Pe 29 august, la aproximativ ora locală 16:00 a SUA, a fost raportat că un F-35B a intrat în coliziune cu un KC-130J, provocând dau grave ambelor aeronave, în timpul unei misiuni de realimentare, efectuată în spaţiul aerian al Californiei, având ca rezultat nefericit prăbușirea avionului de generaţia a V-a.

Aeronava KC-130, folosită ca avioane de realimentare pentru aviația maritimă americană, după incidentul petrecut în spaţiul aerian, a efectuat o aterizare de urgenţă lângă Aeroportul Regional Jacqueline Cochran din Therma.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Experții români și americani au finalizat testele de acceptanță a primului sistem Patriot. Militarii vor urma o etapă de instruire
Statele Unite, dispuse să vândă 50 de avioane F-35 către Emiratele Arabe Unite
Platformă dedicată combaterii ştirilor false, lansată de MApN
Ministrul de Interne din Belarus, destituit din funcţie după ce a vorbit despre folosirea unor arme letale împotriva protestatarilor
Azerbaidjanul a distrus un lansator de rachete Smerch al Armeniei (Video)
Joe Biden: Nu voi şantaja Coreea de Sud cu ameninţarea retragerii militarilor americani
Armata SUA testează o nouă versiune a vehiculului de luptă Bradley
Franța se așteaptă la mai multe atentate teroriste, fiind angajată într-un 'război împotriva ideologiei islamiste'
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro