Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Noua alianță a SUA care a dinamitat relația cu Franța și alegerile din Rusia | Geostrategica
22 sep, 10:31
DefenseRomania vă propune începând de azi emisiunea spătămânală Gestrategica, unde vor fi abordate principalele teme de politică externă.
Emmanuel Macron, președintele Franței și Joe Biden, președintele Statelor Unite ale Americii. Sursă foto: Palatul Elysee, Administrația Prezidențială a Franței via. Emmanuel Macron Facebook
EXCLUSIV

În cadrul emisiunii Geostrategica, în care vor fi abordate principalele evenimente de geopolitică și relații internaționale, invitatul permanent va fi analistul de politică externă H.D. Hartmann, colaborator al publicației.

Prima ediție a emisiunii va fi difuzată în direct azi, 22 septembrie 2021, începând cu ora 14:00.

Vor fi abordate două subiecte care au ținut capul de afiș în ceea ce privește politica externă în ultima săptămână: Alegerile din Federația Rusă și noua alianță din Indo-Pacific - AUKUS: Australia, SUA și Marea Britanie.

AUKUS a dus la ruperea unui important contract de armament încheiat de Franţa cu Australia în valoare de peste 50 de miliarde de euro pentru furnizarea de către Paris a 12 submarine din clasa Barracuda. Acordul a fost numit de presă „contractul secolului”.

G Ad:

Motivele geostrategice și financiare care au stat la baza deciziei Australiei de a rupe contractul și a construi submarine americane, dar și ofensiva diplomatică a Franței care a acuzat că a fost „înjunghiată pe la spate”, vor fi printre subiectele analizate în emisiunea Geostrategica.

Emisiunea va putea fi urmărită începând din data e 22.09.2021, de la ora 14:00, atât pe www.DefenseRomania.ro, pe pagina de Facebook DefenseRomania, cât și pe contul nostru de YouTube unde vă invităm să apăsați butonul de Abonare (Subscribe).

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Armata americană se pregătește pentru realizarea unei „autostrăzi spațiale”, cu opriri la boxe
Un satelit militar de spionaj al Rusei, recent lansat, a eșuat și s-a prăbușit de pe orbită (Video)
Armata britanică deține o structură specială secretă destinată „războiului economic”
România, armament din SUA sau Europa? Dungaciu: Armata rusă, cu războaie și victorii în spate, nu ar putea fi învinsă singură de UE
Ultimatum pentru R. Moldova. Gigantul rus Gazprom sistează de la 1 decembrie livrările de gaze către Chișinău
Șoigu, derapaj: NATO e tot mai aproape de granițele Rusiei. Germania ar trebui să știe cum s-a sfârșit ceva similar pentru ea
Ministrul polonez al apărării: 7.500 de militari la granița polono-belarusă
Viktor Orban acuză UE și SUA că se implică pentru ca acesta să piardă alegerile în Ungaria
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro