Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Noul elicopter multirol Bell V-280 Valor
30 aug 2019 / 12:46
Bell Textron, lider global în elicoptere militare și comerciale, anunță progrese excepționale cu noul model V-280 Valor, transmite defenceblog .

Potrivit companiei, de la începutul programului Joint Multirole – Technology Demonstrator (JMR-TD), echipa de cerecetare pentru modelul Valor a avut o misiune clară: să revoluționeze elicopterul pentru US Air Force.

Cel mai nou V-280 are de peste două ori viteza și puterea de ascensiune față de elicopterele aflate acum în dotarea armatei. În prezent, noua generație de aeronave de luptă Bell oferă proiecție strategică și execuție tactică la standarde ridicate.

(w670)

Site-ul companiei arată că sistemele ofensive și defensive ale elicopterului V-280 susțin supraviețuirea aeronavei și oferă putere de foc precisă în sprijinul forțelor de la sol.

De asemenea, sistemul de alimentare în zbor permite lui V-280 Valor să se mențină mai mult timp în aer oferind astfel flexibilitatea operațională în cursul misiunilor de asistență militară sau umanitară.

(w670)

Configurațiile interne, cât și în cele externe ale noilor elicoptere V-280 permit operațiuni ofensive sau defensive. La începutul acestui an, Bell V-280 Valor a finalizat testele de zbor coordonate de US Army

V-280 Valor a demonstrat în cadrul testelor capacitatea de control în picaj, viraje strânse sau ascensiune rapidă dovedind că are cel mai înalt standard de performanță pentru agilitate. Acest test de zbor validează faptul că modelele Bell îndeplinesc cerințele de performanță ale Armatei și oferă capacități revoluționare piloților.

(w670)

Vezi și: Elicoptere de atac pentru Armată. Ofertele primite de România

Ştiri Recomandate

Turcia se retrage din negocierile pentru avioanele rusești Su-35 și Su-57
EXCLUSIV
Donald Trump își adună aliații care să îi apere spatele. Numire controversată la spionaj
Bazei 90 Transport Aerian, o unitate de elită a României. Generalul Stănciulescu: S-au efectuat modernizări cu fonduri naționale și internaționale
Rusia încearcă să 'împingă' Norvegia din Svalbard și acuză Oslo de activități anti-rusești
Egiptul ridică un zid înalt de-a lungul frontierei cu Fâșia Gaza
Rusia se opune unei declarații de încetare a focului în Siria. Schimburi de insulte la ONU
Două bombardiere rusești Tu-22M3 pe distanţe lungi au survolat Marea Neagră