Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Noul elicopter multirol Bell V-280 Valor
30 aug, 12:46
Bell Textron, lider global în elicoptere militare și comerciale, anunță progrese excepționale cu noul model V-280 Valor, transmite defenceblog .

Potrivit companiei, de la începutul programului Joint Multirole – Technology Demonstrator (JMR-TD), echipa de cerecetare pentru modelul Valor a avut o misiune clară: să revoluționeze elicopterul pentru US Air Force.

Cel mai nou V-280 are de peste două ori viteza și puterea de ascensiune față de elicopterele aflate acum în dotarea armatei. În prezent, noua generație de aeronave de luptă Bell oferă proiecție strategică și execuție tactică la standarde ridicate.

(w670)

Site-ul companiei arată că sistemele ofensive și defensive ale elicopterului V-280 susțin supraviețuirea aeronavei și oferă putere de foc precisă în sprijinul forțelor de la sol.

De asemenea, sistemul de alimentare în zbor permite lui V-280 Valor să se mențină mai mult timp în aer oferind astfel flexibilitatea operațională în cursul misiunilor de asistență militară sau umanitară.

(w670)

Configurațiile interne, cât și în cele externe ale noilor elicoptere V-280 permit operațiuni ofensive sau defensive. La începutul acestui an, Bell V-280 Valor a finalizat testele de zbor coordonate de US Army

V-280 Valor a demonstrat în cadrul testelor capacitatea de control în picaj, viraje strânse sau ascensiune rapidă dovedind că are cel mai înalt standard de performanță pentru agilitate. Acest test de zbor validează faptul că modelele Bell îndeplinesc cerințele de performanță ale Armatei și oferă capacități revoluționare piloților.

(w670)

Vezi și: Elicoptere de atac pentru Armată. Ofertele primite de România

Ştiri Recomandate

Portavionul Prince of Wales al Royal Navy a fost lansat la apă
Iranul ameninţă să transforme într-un ''câmp de luptă'' orice ţară care îl atacă
Parlamentul ucrainean a adoptat o lege cu privire la elaborarea unui plan de apărare în caz de agresiune sau conflict armat
Rusia, o putere militară susţinută cu bani de către China
Pentagonul dispune de o strategie care îi permite să distrugă sistemul de apărare aeriană al Rusiei din Kaliningrad
Rusia își extinde flota de spărgătoare de gheață
Donald Trump anunţă cele mai dure sancţiuni contra Iranului
Rusia a lansat mari manevre militare anuale, care mobilizează 128.000 de militari