Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rusia a început executarea unor exerciții de amploare în Caucaz și Crimeea, cu participarea a peste 10.000 de militari
20 sep, 12:06
Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 20.09.2021, în mai multe poligoane din zona de responsabilitate a regiunii, a început executarea simultană a unor exerciții tactice la nivel batalion și regiment, care vor dura până pe 26 septembrie.
Sursă foto: Ministerul Apărării de la Moscova

“În poligoanele Kuzminsky și Kadamovsky din Regiunea Rostov, vor îndeplini misiuni de pregătire pentru luptă militari din cadrul unităților de infanterie moto și tancuri aparținând Diviziei 150 Infanterie Moto a Regiunii Militare Sud”, se arată într-un comunicat de presă preluat de agenția Interfax.

De asemenea, un regiment din compunerea Diviziei 42 Infanterie Moto va executa un marș în poligonul Alpiysky, unde va participa la un exercițiu de comandament și stat major cu dublă partidă, împreună cu militari aparținând Bazei Militare ruse din Osetia de Sud. În același timp, personalul bazei va desfășura activități de pregătire pentru luptă și în poligonul Dzartsemi de pe teritoriul sud-osetin.

“În poligonul Gvardeets din Republica Cecenă, continuă desfășurarea unui exercițiu tactic cu dublă partidă la nivel batalion. La acesta participă grupuri tactice de nivel batalion aparținând unui regiment al Diviziei 42 Infanterie Moto și a marii unități de apărare de coastă a Corpului 22 Armată al Flotei ruse din Marea Neagră. În plus, la nivelul tuturor armatelor de arme întrunite se desfășoară exerciții tactice cu dezvoltarea de elemente noi ale ordinii de luptă și a metodelor de acțiuni tactice”, au precizat reprezentanții Regiunii Militare Sud.

 

G Ad:

Antrenamente de amploare ale rușilor în Crimeea

 

În Crimeea, în poligonul Opuk, se desfășoară un antrenament de amploare al grupurilor tactice mobile, destinat luptei împotriva dronelor.

Pe teritoriul Regiunii Militare Sud, participă la exerciții aproximativ 10.000 de militari și apoape 800 de unități de armamente și tehnică militară, inclusive tancuri, mașini de luptă ale infanteriei, instalații de artilerie și lansatoare multiple de proiectile reactive. Acțiunile militarilor vor fi sprijinite de peste 40 de avioane și elicoptere ale Aviației Operativ-Tactice și Aviației Forțelor Terestre, au concluzionat reprezentanții regiunii.

Comentariul autorului: Probabil, activitățile aflate în curs de desfășurare în Regiunea Militară Sud reprezintă etapa finală de pregătire pentru executarea unui exercițiu major în Regiunea Mării Negre, la încheierea perioadei de instrucție de vară.

Este posibil ca exercițiul să aibă loc la începutul lunii octombrie, cu participarea tuturor structurilor Regiunii Militare Sud, respectiv cele trei armate de arme întrunite, armata de forțe aeriene și apărare antiaeriană, Flota din Marea Neagră și Flotila din Marea Caspică.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Două avioane de vânătoare rusești Su-30 au escortat bombardierele americane B-1B deasupra Mării Negre (Video)
Raport OSCE: Forţele ruse de ocupaţie din Ucraina îşi maschează prezenţa. Mai multe lansatoare de rachete GRAD au fost ascunse în camioane
Nicolae Ciucă, întâlnire oficială cu secretarul american al Apărării: Pilonul de bază pentru securitatea şi apărarea României rămâne Parteneriatul Strategic cu SUA
Ministrul rus al apărării anunţă că Uniunea statală Rusia-Belarus va avea în curând o nouă doctrină militară
Su-57, predestinat eșecului? Cum a ajuns un fiasco programul prin care Rusia voia să rivalizeze cu F-22 
România, implicată în asigurarea unei misiuni a SUA: Două bombardiere B-1B au zburat în zona Mării Negre
Turcia va continua să desfășoare operații militare în Siria și Irak
SUA laudă modernizarea Armatei și admit rolul de lider al României în regiune. Secretarul Austin, asigurări privind angajamentul în Est
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro