Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Rusia amână testarea bombei de aviație ,,Drel”
07 oct 2019 / 22:06
Testele noii bombe de aviație  Drel (Drill) bomb nu vor putea fi încheiate înainte de sfârșitul anului 2019, a declarant pentru agenția  rusă  de presă   Interfax , şeful concernului Tekhmash din Federația Rusă, Vladimir Lepin.

,,Asta este aviația. Vedeți cum este vremea. Și va fi și mai rău”, a spus Lepin, răspunzând la întrebarea dacă testele bombei Drel vor fi finalizate, așa cum era planificat, în cursul anului 2019.

Despre faptul că testele de stat ale noii bombe de aviație Drel vor fi  încheiate până la sfârșitul anului 2019 a informat Serviciul de presă al Tekhmash, în luna iunie, la forumul Armata-2019.

Dezvoltarea bombei a fost anunțată în anul 2016, după care a început testarea acesteia. Noua bombă va fi întrebuințată de avioanele tactice. Adjunctul șefului Tekhmash, Aleksandr Kochkin, a precizat că bomba va fi introdusă și în dotarea avionului de vânătoare de generația a cincea Su-57.

Bomba de aviație Drel are o greutate de 500 kg și a fost dezvoltată de NPO Bazalt (parte a Tekhmash). Aceasta este destinată pentru distrugerea tehnicii blindate, a radarelor terestre și a punctelor de conducere ale instalațiilor energetice și complexelor de rachete antiaeriene. Potrivit precizărilor dezvoltatorului, bomba nu poate fi detectată de radare.

Bomba de aviație Drel poate să planeze pe o distanță de 30 de kilometri, fapt ce permite întrebuințarea acesteia fără intrarea în zona de acțiune a apărării antiaeriene a adversarului. Pentru navigație, bomba folosește sistemul Glonass.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Bombardament neidentificat în estul Siriei. Mai mulți membri ai milițiilor iraniene au fost uciși
Iranul îşi va dezvolta industria petrolieră, în ciuda sancţiunilor SUA
Srebrenica nu trebuie să se mai repete niciodată, avertizează şeful diplomaţiei germane
Program KF-X | Coreea de Sud a dat publicității imagini de la construcția primului prototip al noilor avioane multirol de generația 4 ++ (Foto)
Opoziţia din Hong Kong organizează alegeri primare, umbrite de legea securităţii
Trump l-a graţiat pe prietenul său Roger Stone
Şeful Statului Major al Apărării, la reuniunea Comitetului Militar al UE
UE va oferi aproape 600 de milioane de euro pentru sprijinirea refugiaţilor sirieni
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro