Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sistem rusesc de rachete sol-aer Kub, pe post de ţintă pentru US Air Force (Foto)
14 dec 2020 / 20:47
Forțele aeriene americane au lansat public noi fotografii în care puteau fi observate mai multe sisteme de rachete sol-aer fabricate în Rusia, utilizate pe post de ţinte în timpul exercițiul Emerald Flag.

DefenseRomania a relatat încă de săptămâna trecută că mai multe avioane militare americane au participat, în perioada 1-5 decembrie, la exercițiul Emerald Flag, care se desfășoară în poligonul bazei Anglin din statul Florida. În timpul acestui exerciţiu, avioanele de luptă ale US Air Force au distrus o mare diversitate de tehnică militară rusească.

Una dintre misiunile îndeplinite de piloții americani pe parcursul exercițiului a constat în lovirea unor categorii de tehnică militară din dotarea Forțelor Armate ale Federației Ruse. 

Publicaţia Defence-Blog a reveni cu noi informaţii despre exercițiul Emerald Flag, prezentând fotografii cu un sistem mobil de rachete sol-aer „Kub” 2K12 (denumire NATO: SA-6 „Gainful”) care a fost folosit pe post de țintă în cadrul acestui exercițiu în poligonul bazei Anglin.

Toate aceste echipamente militare rusești, printre care tancuri T-72 şi sisteme sol-aer „Kub” 2K12,  pot reprezinta potențiale ținte pentru eventuale atacurile aeriene ale militarilor americani.

Prin acest tip de exerciţii se urmăreşte testarea şi creșterea eficacității tehnicii militare americane, dar şi îmbunătăţirea gradului de interoperabilitate prin conectarea celor cinci W: weapons, water, webs, widgets, şi warfighters.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Japonia va autoriza deschiderea focului împotriva navelor Chinei care vor încerca debarcarea pe disputatele insule Senkaku
Rușii acuză că Republica Moldova, împreună cu Ucraina și Georgia, „amenință Rusia în Marea Neagră”
Noii mecanicii conductori ai Armatei au testat Zimbrii românești, transportoarele blindate B 33
Portavionul USS Theodore Roosevelt și grupul său de luptă au efectuat o demonstrație de forță în Marea Chinei de Sud (Video)
România modernizează cazarma 1026 Tunari, care va fi adusă la standardele unei baze moderne NATO
Controversa „Stop Soros”: Ungaria susține că va continua să protejeze granițele UE
Povestea armelor de asalt M27, cele ce vor înlocui celebrele M4 în rândul pușcașilor marini ai SUA
Turelele pentru Piranha V, produse integral în România. Urmează livrarea turelelor pentru următorul lot de transportoare
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro