Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Turcia: Suntem singura ţară NATO care a luptat contra organizației teroriste Daesh
09 oct 2019 / 09:36
Ministerul Apărării Naționale din Turcia a declarat marți că Turcia a fost singura țară, membră a NATO, care a luptat împotriva organizației teroriste Daesh, informeaz ă    agenţia de ştiri  turcă de stat  Anadolu.

Ministerul a declarat pe twitter că Turcia a suferit cel mai mult din cauza atacurilor sângeroase ale Daesh și a combătut organizația teroristă în interiorul și în afara granițelor ei.

Ministerul turc al Apărării a adăugat că Forțele armate turce își vor continua lupta împotriva Daesh și la est de Eufrat.

Ministerul a menționat, de asemenea, că în timpul operațiunilor Scutul Eufratului, forțele armate turce au dat o lovitură organizației teroriste Daesh, atât asupra forţelor armate ale grupării teroriste, cât şi asupra oraşului Dabiq din nordul Siriei care era un altar al teroriștilor.

În ultimii doi ani, operațiunile Scutul Eufratului și Olive Branch au eliberat regiunea de teroriștii YPG / PKK și Daesh, permițându-le sutelor de mii de civili strămutați să se întoarcă la casele lor.

PKK este o organizaţie clasată drept teroristă de Turcia, SUA și Uniunea Europeană - a desfășurat o campanie teroristă împotriva Turciei de peste 30 de ani, provocând moartea a aproape 40.000 de persoane, inclusiv femei și copii.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Incident armat la Casa Albă. Un agent Secret Service a fost rănit, iar Donald Trump a fost evacuat de urgență - Video
Marina militară turcă protejează nava de prospecțiuni Oruc Reis în Marea Mediterană
O explozie a vizat un convoi cu echipamente ale forţelor americane lângă frontiera cu Kuweitul - Video
Belarus: Un manifestant a fost ucis de un dispozitiv exploziv
China vrea să facă din Taiwan un nou Hong Kong
Contracandidata preşedintelui Lukaşenko în alegerile prezidenţiale, Svetlana Tihanovskaia s-a refugiat în Lituania pe fondul represaliilor împotriva opoziţiei
SUA au vândut armament în valoare de opt miliarde de dolari către aliații din Orientul Mijlociu
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro