Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un avion AN-28 a dispărut de pe radar în regiunea rusă Tomsk
16 iul, 14:42
Un avion  AN-28 a dispărut de pe radar în regiunea rusă Tomsk. La bord se aflau 17 persoane, dintre care patru copii.
AN-28 Sursa foto: Siberian Light Aviation

UPDATE - Avionul Antonov AN-28 dispărut de pe radare vineri în Rusia în partea de vest a Siberiei a fost localizat la sol după ce a efectuat o aterizare forţată şi persoanele aflate la bord au supravieţuit

Știrea inițială:

"Aeronava a dispărut din radar în districtul Bakcharsky. Transponderul de localizare de urgență a dispărut. La bord sunt 17 persoane, inclusiv patru copii și trei membri ai echipajului", a declarat o sursă din aviație pentru Tass.

Aeronava, care aparține companiei aeriene Siberian Light Aviation, efectua o cursă din orașul Kedrovy spre Tomsk. Un elicopter Mi-8 a fost trimis să caute avionul.

G Ad:

Pe 6 iulie, un avion AN-26, cu 28 de oameni la bord s-a prăbușit în peninsula Kamceatka din Extremul Orient rus. Avionul aparținea companiei Rosaviaţia. 

Resturile au fost găsite la ”circa 4-5 km” de aeroportul din Palana, de-a lungul litoralului Mării Ohoţk. O parte a fuselajului se află pe sol, iar ”a doua parte a fost reperată în mare, la circa 4 km de coastă”. Avionul ar fi trebuit să aterizeze la ora locală 15.50 (05.50 GMT), dar, potrivit autorităţilor regionale, s-a pierdut contactul cu acesta cu 9 km înainte de destinaţie.

Aparatul AN-26 efectua legătura între Petropavlovsk-Kamceaţki şi Palana, în peninsula Kamceatka, atunci când transponderul a încetat să emită semnale de recunoaştere. Printre cele 28 de persoane la bord se aflau şase membri ai echipajului şi unul sau doi copii. 

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

SUA au nevoie de o prezență militară permanentă în țările baltice, cele mai vulnerabile în fața Rusiei
Social-democrații revendică victoria și anunță că Olaf Scholz va deveni cancelar. Partidul Angelei Merkel, cel mai slab rezultat de după război
Erdogan nu are nicio remușcare privind S-400: În viitor nimeni nu va mai putea interveni în privința sistemelor pe care le cumpărăm
Bulgaria reziliază contractul cu Rusia pentru întreținerea și modernizarea avioanelor MiG-29
Primele imagini reale CH-6 - noua dronă chineză de atac cu două motoare
O formație de F-16 românești va survola Bucureștiul în semn de ultim omagiu adus eroului Ion Dobran
Portavionul american USS Ronald Reagan revine în Marea Chinei de Sud
Rusia confirmă contractul dintre statul Mali și compania de mercenari ruși Wagner Group
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro