Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ungaria va primi anul acesta elicoptere de atac H145M, propuse și României
06 sep 2019 / 19:13
Ungaria va primi anul acesta elicoptere noi H145M Airbus.
Airbus H145M

Potrivit celor de la Daily News Hungary, patru elicoptere de atac H145M vor ajunge către Armata Ungariei în acest an. În tot acest timp, piloții maghiari și personalul tehnic se află în instruire la o unul din centrele companiei Airbus. Informația a fost făcută publică de către Martin Keller, unul din managerii Airbus Helicopters.

Totodată, anul viitor Ungaria va mai primi încă 12 elicoptere de atac H145M iar în 2021 țara vecină va primi încă șase elicoptere, potrivit oficialului Airbus.

În prezent, doi piloți și zece persoane din cadrul staff-ului tehnic se pregătesc la centrul Airbus din Donauworth, unde în următoarea perioadă vor fi instruiți în total 50 de piloți și 60 de membri ai staff-ului.

H145M este un elicopter bimotor cu performanțe dovedite care a fost comandat și de Germania, Tailanda, Ungaria, Serbia și Luxemburg. 

Airbus Helicopters a propus în mod oficial și României aparatul ușor de atac H145M

Ştiri Recomandate

Bazei 90 Transport Aerian, o unitate de elită a României. Generalul Stănciulescu: S-au efectuat modernizări cu fonduri naționale și internaționale
Rusia încearcă să 'împingă' Norvegia din Svalbard și acuză Oslo de activități anti-rusești
Egiptul ridică un zid înalt de-a lungul frontierei cu Fâșia Gaza
Rusia se opune unei declarații de încetare a focului în Siria. Schimburi de insulte la ONU
Două bombardiere rusești Tu-22M3 pe distanţe lungi au survolat Marea Neagră
Erdogan anunță o 'operațiune iminentă' în Siria. Rusia avertizează Turcia că se îndreaptă către 'cel mai negru scenariu'
Piloții US Air Force au primit noi arme modulare GAU-5A