Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
US Army a dat publicității imagini spectaculoase cu noul binoclu nightvision: Sistemul ENVG-B (Video)
În cadrul programului de modernizare a sistemului de vedere pe timp de noapte, pușcașii marini testează noul sistem Enhanced Night Vision Goggle-Binocular (ENVG-B).

Imaginile captate cu noul sistem sunt comparate cu cele dintr-un joc video, transmite Military.com.

Pușcașii marini vor evalua binoclul ENVG-B, pe care soldații îl folosesc din 2019. Nu s-a luat nicio decizie oficială de a schimba ochelarii binoculari de vedere nocturnă ai US Marine Corps cu echipamentul respectiv, dar sunt în curs teste pentru a evalua cele două sisteme, a declarat Kelly Flynn, purtător de cuvânt a US Marine Corps Systems Command.

Corpul Marinei are în prezent 195 de perechi de ENVG-B. În curând, echipele vor fi selectate pentru a efectua o evaluare mai profundă, a spus Flynn.

US  Marine Corps a început să testeze NVG-urile în 2020, după ce cu un an înainte au semnat un contract de 250 de milioane de dolari pentru noile dispozitive, a declarat generalul de brigadă A.J. Pasagian, comandantul US Marine Corps Systems Command.

G Ad:

Testele fac parte dintr-un efort de a dota infanteria marină cu echipament mai ușor, de ultimă generație, care îi va ajuta să păstreze avanrașul trupelor americane într-o luptă împotriva unui potențial inamic, bine pregătit, cum ar fi trupele chineze sau rusești.

Noile NVG ale US Marine Corps combină un binoclu de viziune nocturnă cu un sistem de vedere termică. Acestea pot detecta ținte pe întuneric, ceață și prin fum.

"Nu am văzut niciodată o asemenea imagine oferităde un sistem de vedere pe timp de noapte!" a transmis a doua echipă de luptă a brigăzii Stryker, într-un Twitter, postat în aprilie, după testarea sistemului.

Videoclipurile și fotografiile arată conturul soldaților în detalii strălucitoare. Armele, vehiculele, zidurile și terenul apar conturate într-o lumină similară, desprinse parcă dintr-un joc pe calculator. Focurile de mitralieră și loviturile de mortier sunt redate într-o lumină albastru-verde.

”Stăpânim întunericul”, a adăugat Brigada Lancer într-un Tweet separat.

 

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Rusia impune noi restricții de navigație în apropierea Crimeii, interferând cu raioanele de desfășurare a exercițiului Sea Breeze
Turcia ar fi avut un plan secret să invadeze militar Grecia şi Armenia. 131 de insule din Marea Egee urmau să fie cucerite de armata turcă
SUA vrea destructurarea reţelelor de criminalitate care se ocupă cu traficul de arme de foc
Acordul de cooperare dintre România și Ucraina a fost adoptat. Proiectul vizează inclusiv achiziţia de armament şi tehnică militară
Avioane de vânătoare rusești au zburat deasupra portavionului britanic Queen Elizabeth în Marea Mediterană
Foto sus: Actualului director al Centrului Rus de Știință și Cultură de la Bucureşti, Mikhail Davydov. Foto jos: Andrei Konchakov, director al Centrului Rus de Știință și Cultură de la Praga. Konchakov a fost în atenţia serviciilor de spionaj din Cehia pe
EXCLUSIV
Şi spionii ruşi dau like pe Facebook. „Prietenia” dintre promotorul culturii ruse la București și un spion și presupus asasin de la Praga
Senatul a ratificat acordul între România și SUA pe proiectele nuclearo-electrice
Mircea Geoană: NATO nu a fost în pericol niciodată de la înființarea sa
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro