Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
US Marine Corps au un nou comandant
12 iul, 10:04
Generalul David H. Berger este noul comandant al US Marine Corps. Acesta a preluat comanda de la generalul Robert B. Neller care a trecut în rezervă. 
Gen. David H. Berger

Gen. David H. Berger este persoana potrivită pentru a conduce US Marine Corps în această epocă a competiției de mare putere cu Rusia și China, a declarat Secretarul Apărării, Dr. Mark T. Esper, la ceremonia în care Berger a devenit cel de-al 38-lea comandant al US Marine Corps.

Berger îi succede generalului Robert B. Neller. În calitate de comandant, Berger este acum membru al Statului Major. "Nu mă pot gândi la un lider mai bun care să-și asume datoria de comandant", a spus Esper. "El înțelege bine provocările cu care ne confruntăm în mediul complex, strategic de astăzi. Este un vizionar care s-a angajat să conducă US Marine Corps pe calea modernizării".

Esper a adăugat că Berger a dovedit pe parcursul întregii cariere că posedă intelectul, rezistența și curajul necesar pentru a reuși în această poziție exigentă.

Neller a fost "născut pentru a conduce marinarii", a spus Esper, iar conducerea sa a fost deosebit de importantă în operațiunile de contrainsurgență ale pușcașilor marini, până formarea pentru lupta intensă împotriva concurenților precum Rusia și China. "Este Marine's Marine, iubit de subordonații săi, care îl vor urma în orice bătălie", a mai spus secretarul Apărării, Mark Esper.

Vezi și: Criză S-400. Mark Esper spune că SUA nu renunță la sancțiuni. Ankara mai are o ușă deschisă

Ştiri Recomandate

F-35, dotat cu arme laser? Vești proaste pentru Rusia
Coreea de Sud se laudă cu avionul F-35A distrugând, într-un videoclip, un sistem nord coreean de rachete intercontinentale Hwasong-14
La summitul de la Paris președintele Vladimir Putin a fost însoțit în permanență de șase membrii ai forțelor speciale
Psihologi recrutaţi de Armata Română au depus jurământul
Cehia repară elicopterele Mi-17 ale Forțelor Aeriene din Burkina Faso
Rebelii houthi au doborât o dronă a Arabiei Saudite
Congresul american interzice Pentagonului dezvoltarea armelor interzise prin Tratatul INF fără prezentarea unui raport complet
Premierul Bulgariei: În regiunea noastră, NATO este singurul garant al securităţii