Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Viorel Morari, despre finanțarea rusă pentru Dodon, dezvăluiri din sistem și lupta pentru putere. Interviu DefenseRomania
27 mai, 17:40
Șeful Procuraturii Anticorupție din Republica Moldova, în prezent suspendat și cercetat pentru mai multe acuzații, va fi prezent la DefenseRomania.
Fostul procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi și fostul șef al Procuraturii Anticorupție din Republica Moldova, Viorel Morari, participând la primul Forum moldo-român în domeniul jusției, în 2016
EXCLUSIV

               

 

Viorel Morari, cel care a condus Procuratura Anticorupție din Republica Moldova va fi prezent în cursul acestei zile la un interviu acordat publicației noastre.

Interviul va fi difuzat azi, 27 mai, începând cu ora 19:00. El poate fi urmărit atât pe www.DefenseRomania.ro, cât și pe pagina de Facebook DefenseRomania.

Amintim că Morari a fost arestat la puțin timp după ce noul procuror general al Republicii Moldova Alexandr Stoianoglo a preluat funcția. În interviul de azi, Viorel Morari va arăta cum președintele Igor Dodon s-a implicat în numirea lui Stoianoglo. Precizăm în acest sens că Executivul Maia Sandu a fost demis prin moțiune de cenzură de către socialiștii lui Igor Dodon pentru faptul că aceasta și-a asumat răspunderea în Parlament pentru numirea noului procuror general al R. Moldova.

Maia Sandu și blocul pro-european ACUM au guvernat pentru o foarte scurtă periadă de timp cu socialiștii de la PSRM, pentru a îndepărta de la putere formațiunea PD condusă de oligarhul Vladimir Plahotniuc.

 

Viorel Morari, despre finanțarea rusă pentru Dodon, dezvăluiri din sistem și lupta pentru putere în Republica Moldova

 

După numirea lui Stoianoglo în funcția de procuror general, Viorel Morari, cel care instrumenta dosarul finanțării externe a PSRM, partidul socialiștilor al președintelui Igor Dodon, a fost arestat fiind acuzat că l-ar fi favorizat pe Vladimir Plahotniuc, dar și de spălare de bani și îmbogățire ilicită.

Viorel Morari precizează că dosarele sale sunt politice și au ca scop împiedicarea anchetelor Procuraturii Anticorupție. Fostul șef al PA va vorbi la DefenseRomania despre întrevederile sale cu președintele Igor Dodon, relația cu Vladimir Plahotniuc pe numele căruia instituția pe care a condus-o a cerut un mandat de arestare în cursul anului trecut, despre dosarul finanțării socialiștilor de către Federația Rusă, imixtiuni ale politicului în sistemul de justiție din Republica Moldova, corupția de peste Prut, plus multe alte dezvăluiri din interiorul sistemului din Republica Moldova.

Interviul va fi difuzat azi, 27 mai, începând cu ora 19:00. El poate fi urmărit atât pe www.DefenseRomania.ro, cât și pe pagina de Facebook DefenseRomania.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Nava de desant USS Bonhomme Richard a luat foc la baza navală San Diego (Video)
Schimburi de focuri între Armenia și Azerbaidjan la frontieră - Update
În vizită la militari americani răniţi pe front, Donald Trump poartă în premieră mască în public
Marea Britanie investește masiv în securizarea frontierelor post-Brexit
O eroare de reglare a unui radar militar, la originea tragediei avionului ucrainean doborât în ianuarie
Peste o jumătate de milion de rezidenţi din Hong Kong au votat la alegerile primare ale partidelor pro-democraţie
Bombardament neidentificat în estul Siriei. Mai mulți membri ai milițiilor iraniene au fost uciși
Iranul îşi va dezvolta industria petrolieră, în ciuda sancţiunilor SUA
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro