Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Viorel Morari, despre finanțarea rusă pentru Dodon, dezvăluiri din sistem și lupta pentru putere. Interviu DefenseRomania
27 mai, 17:40
Șeful Procuraturii Anticorupție din Republica Moldova, în prezent suspendat și cercetat pentru mai multe acuzații, va fi prezent la DefenseRomania.
Fostul procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi și fostul șef al Procuraturii Anticorupție din Republica Moldova, Viorel Morari, participând la primul Forum moldo-român în domeniul jusției, în 2016
EXCLUSIV

               

 

Viorel Morari, cel care a condus Procuratura Anticorupție din Republica Moldova va fi prezent în cursul acestei zile la un interviu acordat publicației noastre.

Interviul va fi difuzat azi, 27 mai, începând cu ora 19:00. El poate fi urmărit atât pe www.DefenseRomania.ro, cât și pe pagina de Facebook DefenseRomania.

Amintim că Morari a fost arestat la puțin timp după ce noul procuror general al Republicii Moldova Alexandr Stoianoglo a preluat funcția. În interviul de azi, Viorel Morari va arăta cum președintele Igor Dodon s-a implicat în numirea lui Stoianoglo. Precizăm în acest sens că Executivul Maia Sandu a fost demis prin moțiune de cenzură de către socialiștii lui Igor Dodon pentru faptul că aceasta și-a asumat răspunderea în Parlament pentru numirea noului procuror general al R. Moldova.

Maia Sandu și blocul pro-european ACUM au guvernat pentru o foarte scurtă periadă de timp cu socialiștii de la PSRM, pentru a îndepărta de la putere formațiunea PD condusă de oligarhul Vladimir Plahotniuc.

 

Viorel Morari, despre finanțarea rusă pentru Dodon, dezvăluiri din sistem și lupta pentru putere în Republica Moldova

 

După numirea lui Stoianoglo în funcția de procuror general, Viorel Morari, cel care instrumenta dosarul finanțării externe a PSRM, partidul socialiștilor al președintelui Igor Dodon, a fost arestat fiind acuzat că l-ar fi favorizat pe Vladimir Plahotniuc, dar și de spălare de bani și îmbogățire ilicită.

Viorel Morari precizează că dosarele sale sunt politice și au ca scop împiedicarea anchetelor Procuraturii Anticorupție. Fostul șef al PA va vorbi la DefenseRomania despre întrevederile sale cu președintele Igor Dodon, relația cu Vladimir Plahotniuc pe numele căruia instituția pe care a condus-o a cerut un mandat de arestare în cursul anului trecut, despre dosarul finanțării socialiștilor de către Federația Rusă, imixtiuni ale politicului în sistemul de justiție din Republica Moldova, corupția de peste Prut, plus multe alte dezvăluiri din interiorul sistemului din Republica Moldova.

Interviul va fi difuzat azi, 27 mai, începând cu ora 19:00. El poate fi urmărit atât pe www.DefenseRomania.ro, cât și pe pagina de Facebook DefenseRomania.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

România a primit încă două F-16. Țara noastră ajunge la 16 avioane de vânătoare F-16
Securitate energetică: Statul român vrea să preia 50% din perimetrul de gaze Neptun Deep din Marea Neagră
Ciucă anunță că militarii români aflați în Turcia sunt în afara oricărui pericol după cutremurul
Experții români și americani au finalizat testele de acceptanță a primului sistem Patriot. Militarii vor urma o etapă de instruire
Lukașenko cere militarilor să lase protestatarii 'fără mâini' și avertizează că nu va 'lua prizonieri'
Situația de securitate în Donbas se deteriorează din nou. Doi militari ucraineni au fost uciși
UE este pregătită să ofere ajutor Greciei și Turciei după cutremurul din Egee
EXCLUSIV
Gazul European: Provocări europene și riscuri naționale (II) Drumul de ales
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro