Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Vladimir Putin a intrat în autoizolare după ce a fost în contact cu persoane bolnave de coronavirus
14 sep, 16:26
Secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, a declarat, pe 14.09.2021, că Vladimir Putin a intrat în autoizolare, după ce s-a constatat că a intrat în contact cu mai multe persoane din anturajul său, depistate cu coronavirus.
Președintele rus Vladimir Putin, la expoziția de armament MAKS 2021. Sursă foto: Kremlin

Peskov a confirmat faptul că, în cadrul unei convorbiri cu omologul său din Tadjikistan, Emomali Rahmon, Vladimir Putin a informat că, din cauza faptului că mai multe persoane cu care a intrat în contact au fost depistate cu coronavirus, nu va fi prezent fizic la întâlnirile la nivel înalt ale OTSC și Organizației de Cooperare de la Shanghai (SCO), programate în zilele următoare. Acesta va lua parte la convorbiri, în regim de videoconferință.

“Președintele va rămâne la Moscova și nu va participa personal la aceste evenimente”, a precizat Peskov.

Secretarul de presă al președintelui a menționat că Vladimir Putin este absolut sănătos și nu este necesară activarea unor protocoale speciale în legătură cu intrarea sa în autoizolare.

“Desigur că se cunosc persoanele din anturajul președintelui, care s-au îmbolnăvit de coronavirus. Izolarea nu afectează în mod direct activitatea șefului statului. Doar că acesta nu va participa, pentru o perioadă, la întâlniri față în față”, a spus Peskov.

G Ad:

El a declarat că este dificil să răspundă la întrebarea dacă cei care s-au îmbolnăvit în jurul președintelui au fost vaccinați împotriva coronavirusului. “Medicii își fac treaba. Este vorba despre o practică normală: atunci când o persoană intră în contact cu un bolnav, așteaptă un anumit număr de zile în autoizolare. Știm cu toții că vaccinul este garantat pentru protejarea împotriva formelor grave ale coronavirusului”, a menționat Peskov.

Secretarul de presă al președintelui a fost întrebat dacă Vladimir Putin a făcut un test pentru coronavirus și care au fost rezultatele acestuia. “Sigur că da. Președintele este absolut sănătos”, a răspuns Dimitri Peskov.

 

 

 

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

SUA au nevoie de o prezență militară permanentă în țările baltice, cele mai vulnerabile în fața Rusiei
Social-democrații revendică victoria și anunță că Olaf Scholz va deveni cancelar. Partidul Angelei Merkel, cel mai slab rezultat de după război
Erdogan nu are nicio remușcare privind S-400: În viitor nimeni nu va mai putea interveni în privința sistemelor pe care le cumpărăm
Bulgaria reziliază contractul cu Rusia pentru întreținerea și modernizarea avioanelor MiG-29
Primele imagini reale CH-6 - noua dronă chineză de atac cu două motoare
O formație de F-16 românești va survola Bucureștiul în semn de ultim omagiu adus eroului Ion Dobran
Portavionul american USS Ronald Reagan revine în Marea Chinei de Sud
Rusia confirmă contractul dintre statul Mali și compania de mercenari ruși Wagner Group
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro