Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Acțiune a FSB-ului în Moscova
23 iul, 22:54
Un arsenal mare de arme a fost confiscat în regiunea Moscova în urma unor descinderi coordonate de Serviciul Federal de Securitate (FSB).
FSB

Serviciul federal de securitate al Federaţiei Ruse, împreună cu comitetul de investigaţii al Rusiei în cursul acţiunilor operaţionale şi de investigaţie de pe teritoriul regiunii Moscova, a găsit o rezervă de arme şi explozibili, organizată de un grup criminal specializat în comisia de securitate a Rusiei. Crime personalizate, răpire, extorcare de bani, jafuri şi afaceri cu armament erau printre principalele îndeletniciri ale organizației mafiote înființată din anii '90.

Ca urmare a anchetelor, 100 de arme de foc, 2 dispozitive IED, 36 kg de explozibili, 15.000 de cartușe de diferite calibre au fost confiscate.
Printre acestea se numără diverse tupiri de arme, unele modificate: Lansatoare de grenade, maşini, grenade şi siguranţe, arme, dispozitive cu ghidaj laser, puşti, puşti de vânătoare, amortizoare de zgomot.
Înainte de descindere, în ancheta cazurilor penale, au fost reținuți mai mulți membrii ai comunităţii criminale organizate, inclusiv doi criminali care acționau la comanda șefului grupării.
În prezent, armele şi muniţia confiscate sunt supuse unei expertize integrate. Totodată sunt continuate investigațiile în vederea stabilirii activităților infracționale în care au fost implicați membrii grupării. 

 

Vezi și: Forțele Speciale ale Rusiei au fost echipate cu noul model de pușcă de asalt AK-74M

Ştiri Recomandate

Portavionul Prince of Wales al Royal Navy a fost lansat la apă
Iranul ameninţă să transforme într-un ''câmp de luptă'' orice ţară care îl atacă
Parlamentul ucrainean a adoptat o lege cu privire la elaborarea unui plan de apărare în caz de agresiune sau conflict armat
Rusia, o putere militară susţinută cu bani de către China
Pentagonul dispune de o strategie care îi permite să distrugă sistemul de apărare aeriană al Rusiei din Kaliningrad
Rusia își extinde flota de spărgătoare de gheață
Donald Trump anunţă cele mai dure sancţiuni contra Iranului
Rusia a lansat mari manevre militare anuale, care mobilizează 128.000 de militari