Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ambasadorul Germaniei în China a murit la doar o lună după ce și-a preluat postul
06 sep, 10:01
Noul ambasador al Germaniei în China, Jan Hecker, a murit la scurt timp după ce şi-a preluat postul, a confirmat luni Ministerul de Externe, potrivit Agerpres, care citează DPA.

Ministerul de Externe nu a divulgat circumstanţele în care a avut loc decesul diplomatului.

În vârstă de 54 de ani, Jan Hecker îşi preluase luna trecută noul post de la Beijing. Adjunctul său, Frank Rueckert, îi va prelua sarcinile.

"Am aflat cu tristeţe profundă şi consternare de moartea subită a ambasadorului german în China, profesor doctor Jan Hecker", a transmis Ministerul de Externe într-un comunicat.

"În aceste momente, gândurile noastre sunt la familia şi apropiaţii săi", a adăugat diplomaţia germană.

Născut în oraşul-port Kiel din nordul ţării, Hecker a studiat dreptul şi a lucrat ca avocat şi judecător. Era căsătorit şi avea trei copii.

El era lector universitar înainte de a deveni consilier de politică externă al cancelarului Angela Merkel şi apoi ambasador.

 

 

G Ad:
Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Șoigu, derapaj: NATO e tot mai aproape de granițele Rusiei. Germania ar trebui să știe cum s-a sfârșit ceva similar pentru ea
Erdogan a anunțat expulzarea a 10 ambasadori. Turcia declară persona non grata ambasadori inclusiv din SUA, Germania sau Franța
F-35 e istorie. Turcia a demarat procedura de înzestrare cu F-16 americane la standardul Viper și modernizarea actualei flote
Președintele Ucrainei îl va schimba pe Andrei Taran din funcția de ministru al apărării
Cum se poziționează românii în cazul unui război între SUA și China. Dungaciu: România a fost isterică în ambele direcții
Alianțe în cadrul Alianței. Turcia spune că acordul de apărare dintre Grecia și Franța va dăuna NATO
SUA au anunțat uciderea unui important lider Al-Qaida într-un atac aerian al unei drone în Siria
Rușii contraatacă în disputa cu tehnologia SUA. „Su-57 surclasează avioanele americane la mai toate sistemele. F-35 și F-22 pot fi doborâte”
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro