Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Armata Populară chineză a prezentat noul vehicul blindat VP22 pentru trupele de infanterie
24 Martie, 15:59
Mass-media chineză de stat a dat publicității imagini cu vehiculul de transport blindat fabricat de China North Industries Corporation (Norinco) VP22 utilizat în exerciții de formare ale Armatei Populare de Eliberare (PLA), transmite Jane. 

În imaginile, care au fost publicate pe 20 martie de canalul China Central Television 7 (CCTV 7), vehiculul, care este vopsit camuflaj stil PLA Force, este înconjurat de trupele de infanterie PLA aflate probabil într-un exercițiu într-o locație care nu a fost dezvăluită. Reportajul nu a dezvăluit nici data la care a avut loc exercițiul.

VP22 a fost prezentat pentru prima dată în 2017 în cadrul expoziției organizată de Norinco, care a avut loc în perioada 15-16 august în orașul Baotou, în regiunea autonomă a Chinei, din Mongolia Interioară.

Norinco VP22 este descris ca fiind un vehicul de teren, care oferă protecție împotriva minelor și a gloanțelor pentru echipaj și componentele sale critice. Este derivat din camionul tactic de mare mobilitate BeiBen Kaijia al companiei și este propulsat de un motor diesel de 323 kW (439 CP) cu transmisie automată.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Cât costă viața unui soldat aliat. Oficiali afgani au dezvăluit cât ar fi plătit Rusia talibanilor pentru a ucide soldați SUA
S-400, doar cu acordul Rusiei. Moscova spune că Turcia nu are nicio șansă să vândă sistemele
Incendiu la Baza 90 Transport Aerian Otopeni, la depozitul de armament
Noul sistem de rachete sol-aer Sungur a finalizat testele pentru armata turcă
Știrile zilei: Un avion F-16 Fighting Falcon s-a prăbușit; Tensiunile turco-franceze din Mediterană; Serbia primește drone chinezești de atac CH-92A
Peste 200 de morți în Kașmirul indian în primele șase luni ale acestui an
Propagandă, minciună şi mită electorală | Vladimir Putin poate rămâne preşedinte până în 2036
Statele Unite au descoperit un transport ilegal de peste 10 mii de piese de arme automate din China
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro