Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Armata SUA testează o nouă versiune a vehiculului de luptă Bradley
30 oct 2020 / 09:32
Comandamentul de testare operațională al armatei SUA a început deja să testeze cea mai recentă versiune a familiei vehiculului de luptă Bradley, M2A4.

Testarea vehiculului de luptă pentru infanterie Bradley M2A4 sunt efectuate de Regimentului 3 Cavalerie al Armatei SUA, la bază militară Fort Hood din Texas.

Varianta modernizată a vehiculului Bradley dezvoltată de BAE Systems, în urma unui contract încheiat cu armata SUA, este parte a strategiei de modernizare a vehiculelor de luptă ale armatei și ajută la consolidarea forței echipelor de luptă ale brigăzilor blindate (ABCT).

G Ad:

Modificările pe care le aduce versiunea M2A4, vechiului Bradley, sunt substanţiale. Astfel, au fost instalate: un nou motor diesel Cummins VTA903E-T675 cu 8 cilindri care dezvoltă o capacitate de 675 cai putere; o nouă transmisie hidraulică HMPT-800-3ECB, care va permite vehiculelor Bradley M2A4 să susţină o sarcină mai mare, deoarece vor avea instalat un sistem de protecție activă Iron Fist Light Decuplat ( IFLD), dezvoltat de compania israeliană Elbit Systems.

Potrivit BAE Systems, noile modificări aduse familiei de vehicule Bradley, prin aducerea la standardul M2A4, face ca acestea să fie printre cele mai bune vehicule de luptă din lume.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Ministerul rus al Apărării a încheiat primul contract pentru achiziționarea sistemelor antiaeriene S-500 Prometheus
Ziua Imnului Național. Ceremonii organizate în garnizoanele din țară
„Lupul luptător” a ajuns în SUA. China și-a trimis în State un ambasador cunoscut pentru tonul agresiv împotriva Occidentului
Dragorul maritim ,,Locotenent Lupu Dinescu”, final de misiune sub comanda grupării navale permanente NATO de luptă contra minelor
Biden: Rusia nu are nimic altceva în afară de petrol şi arme nucleare
Cel mai mare exercițiu naval și amfibiu al SUA, de după războiul rece, va avea loc în august. Flota a șasea a început deja desfășurarea
Producătorul ucrainean Artem, contract de 200 de milioane de dolari pentru producția de rachete aer-aer R-27
Securitate energetică | Livrările de gaze spre Europa prin Nord Stream 2 ar putea începe anul acesta
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro