Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bell 360 Invictus a distrus noul tanc rusesc T-14 și un transportor T-15, într-o animație grafică - Video
26 feb, 09:43
Bell a prezentat în cadrul unei postări pe Twitter capabilitățile noului elicopter dezvoltat în cadrul programului Future Attack Reconnaissance Aircraft, Bell 360 Invictus.

În animația grafică este prezentat noul elicopter Bell 360 Invictus care oferă viteză și agilitate pentru a efectua misiuni în spațiul de luptă extrem de contestat. Bell a dezvoltat noul elicopter în cadrul programului Future Attack Reconnaissance Aircraft (FARA) al US Army.

Prezentând capabilitățile de luptă ale Invictus, videoclipul prezintă imagini animate ale elicopterului care atacă țintele inamice, inclusiv cele mai noi tancuri principale de luptă T-14 și vehiculul de luptă pentru infanterie grea T-15 fabricate de Rusia.

Noul tanc rusesc T-14 a fost prezentat publicului pentru prima dată cu ocazia paradei Zilei Victoriei care a avut loc în Piața Roșie pe 9 mai 2015. Noul vehicul de luptă are echipament complet digitalizat, o stație de arme comandată de la distanță și o capsulă blindată și izolată pentru echipaj.

 

T-14 ar putea intra în acest an în arsenalul Rusiei

 

Livrările de tancuri T-14 către armata Rusiei, pentru evaluare operațională, vor începe în acest an, potrivit directorului de la uzina Uralvagonzavod, Alexander Potapov. „În 2020, vom începe livrările pentru evaluarea operațională a acestor blindate. În timpul testelor din fabrică, toate caracteristicile declarate ale vehiculului au fost confirmate", a declarat Potapov.

În ceea ce privește Bell 360 Invictus, aeronava este proiectată pentru viteză, armata solicitând o viteză de croazieră de 330 km/h și maxim 370 de km/h. Având în vedere acest lucru, fiecare element al elicopterului Invictus a fost ales pentru a reduce frecarea cu aerul cât mai mult posibil, inclusiv cabina sa de tandem. Acest lucru, combinat cu rotorul său de mare viteză, cu un design împrumutat de la viitorul elicopter civil 525 Relentless, Bell are încredere că poate îndeplini cerințele US Army.

Aeronava Invictus are un diametru maximum al rotorului de 12 metri, ceea ce îi permite să se strecoare pe străzile orașului și să se ascundă în spatele unor obstacole mici.

De asemenea, Bell 360 Invictus este echipat cu un tun de 20 mm și dispune de un lansator de muniții integrat. 

Vezi și: Bell a lansat un nou videoclip cu elicopterul de cercetare și atac 360 Invictus

Ştiri Recomandate

Avioane IL-75 ale Rusiei vor duce în Serbia ajutor umanitar și personal militar
Batalionului 202 Apărare CBRN, din Divizia 2 Infanterie Getica, misiune de decontaminare în municipiul Suceava
Soldați indieni, răniți în urma unui atac al Pakistanului. Trupele Indiei au ripostat
Coreea de Sud își păzește avioanele F-35 cu sisteme Patriot
Un militar de la o unitate din Râşnov, în autoizolare după ce a intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID-19
Întreg echipajul de pe portavionul USS Theodore Roosevelt a ieșit să-și ia rămas bun de la căpitanul Crozier (Video)
Armata, desfăşurată în ajutorul autorităţilor într-un oraş ultrareligios din Israel
Măști de protecție destinate poliției germane au fost confiscate la Bangkok