Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Cisterna KC-707 de la Omega certificată pentru a alimenta F-35 Lightning II
20 sep 2019 / 12:55
Compania americană care oferă servicii de realimentare aeriană pentru unitățile militare, Omega Aerial Refueling Services, a anunțat că cisternele aeriene KC-707 au fost certificate să alimenteze în aer avioanele Lockheed Martin F-35 Lightning II în urma încercărilor de zbor care au avut loc la Baza Edwards din California, transmite defenceblog.

"Întreaga noastră flotă este acum pregătită să sprijine această aeronavă de ultimă generație", a transmis compania Omega Air Refueling. Compania este lider în serviciile comerciale de realimentare în zbor iar flota Omega furnizează mai mult combustibil decât orice alt transportator din lume.

Omega furnizează realimentare aer-aer cu o flotă de tancuri special echipate și transformate pentru a servi drept platforme de alimentare în aer care răspund nevoilor operaționale ale US Navy, US Marine Corps și aliaților SUA

Compania operează o flotă de aeronave KC-707 și KDC-10. În prezent, toate cisternele aeriene sunt configurate pentru realimentarea avioanelor în aer iar fiecare cisternă aeriană este capabilă să zboare peste 1.200 de ore pe an.

Vezi și: Franța a primit prima aeronavă cisternă KC-130J Super Hercules

Ştiri Recomandate

Strategie Naţională de Apărare a Ţării: Federaţia Rusă încearcă să‐şi consolideze statutul de putere în plan regional
Comemorarea protestului din piaţa Tiananmen la Hong Kong, forţele de ordine au făcut arestări
Fost şef al MI6: Pandemia cauzată de COVID-19 este rezultatul scăpării accidentale a virusului dintr-un laborator din Wuhan
Prezenţa militară sporită a Rusiei în Siria. Convoi rusesc de blindate, blocat de o patrulă militară americană (Foto/Video)
Michael White, un fost soldat american deţinut în Iran aproape 2 ani, a fost eliberat
Rusia monitorizează lansările de rachete de pe teritoriul SUA cu ajutorul unor sateliţi, parte din Sistemul unificat "Cupola"
Rușii reacționează după acuzele de 'clonare' a navelor portelicopter franceze Mistral
Trei minori, cercetaţi pentru activităţi de terorism. Aeroportul Henri Coandă- printre ţintele vizate