Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Demonstraţie de forţă a militarilor români la exerciţiul „Justice Eagle 20.2” (Foto)
18 sep 2020 / 14:31
La Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă din Babadag, aproximativ 300 de militari au participat, în perioada 8 – 18 septembrie, la etapa acţională de pregătire şi executare a tragerilor de luptă nivel pluton şi companie a exerciţiului în context întrunit „Justice Eagle 20.2”.

Brigada 9 Mecanizată ,,Mărăşeşti”, alături de partenerii americani este prezentă cu subunităţi de infanterie, tancuri, artilerie şi sprijin logistic.

Acest exerciţiu a avut ca obiective creşterea interoperabilităţii forţelor partenere participante la exerciţiu, menţinerea capabilităţii de dislocare şi instruire în comun, evidenţierea coeziunii, unităţii şi solidarităţii dintre cele două state partenere, dezvoltarea unui mediu regional favorabil cooperării militare.

Pe timpul instrucţiei militarii au fost vizitaţi de generalul-maior Dragoş Dumitru Iacob, comandantul Diviziei 2 Infanterie ,,Getica", şi general de brigadă Florin Marian Barbu comandantul Brigăzii 9 Mecanizată ,,Mărăşeşti”, cărora li s-au prezentat elementele specifice procesului de planificare, pregătire şi desfăşurare a misiunilor şi tragerile reale de luptă a subunităţilor participante la exericiţiu.

Întreaga perioadă alocată executării acestui exerciţiu este gândită într-o dinamică graduală ascendentă a angajării efectivelor în antrenamentele din teren, cu şi fără trageri de luptă prin planificarea unor şedinţe de tragere de nivel pluton şi companie.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

EXCLUSIV
România deține cel mai performant avion de calibrare a echipamentelor de radionavigație
Un nou lot de ajutor militar american pentru Ucraina
Materiale sanitare din Qatar aduse cu o aeronavă militară
Pentagonul include Israelul în Comandamentul său militar pentru Orientul Mijlociu
Iranul a început desfășurarea exercițiului militar "Marele Profet-15"
Franţa, Marea Britanie şi Germania cer Iranului să renunţe imediat la producerea de uraniu metalic
Prin retragerea Moscovei din "Cer deschis" NATO pierde o sursă de informare asupra forţelor militare ale Rusiei
Cândva România construia camioane militare DAC. Roman SA, o umbră a fabricii de altădată, speră la un contract din Pakistan
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro