Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Elbit Systems va asigura înființarea și funcționarea Centrului internațional de formare pentru zbor al Forțelor Aeriene Elene
18 apr, 15:48
Pe 18 aprilie 2021, compania israeliană Elbit Systems a informat, în contiuarea anunțului din 5 ianuarie, că i-a fost atribuit contractul în valoare de aproximativ 1,65 miliarde de dolari pentru înființarea și funcționarea Centrului internațional de formare pentru zbor al Forțelor Aeriene Elene, ca parte a unui acord încheiat între ministerele de resort din Israel și Grecia.  

Conform contractului, Elbit Systems va furniza avioane noi de antrenament M-346 și va întreține întreaga flotă de antrenament, compusă din zeci de avioane M-346 și T-6, pentru o perioadă de aproximativ 20 de ani. În plus, compania va asigura cele mai noi și avansate tehnologii de avionică virtuală încorporată (EVA) la bordul aeronavelor de antrenament, va livra simulatoare de zbor în rețea și o serie de stații de formare la sol (GBTS), precum și un sistem de comandă și control destinat gestionării eficiente a operațiunilor de instruire în zbor.

Bezhalel Machlis, președinte și CEO al Elbit Systems, a declarat: „Suntem onorați că am primit acest contract pentru a oferi o capabilitate atât de importantă Forțelor Aeriene Elene. Această atribuire a contractului atestă poziția de lider pe care o deținem în domeniul soluțiilor de formare a pilotului, oferind cunoștințe testate și tehnologii dovedite care îmbunătățesc pregătirea operațională și reducând în același timp costurile. "

Atribuirea contractului survine mai multor programe și contracte majore în care Elbit Systems s-a implicat în ultimii doi ani, inclusiv selecția pentru capabilitățile de instruire încorporate pentru avionul T-7 Red Hawk al Forțelor Aeriene ale SUA, un contract similar pentru Marea Britanie, livrarea unui centru de pregătirea a misiunii la nivel de brigadă și grupare de luptă din cadrul Forțelor israeliene de Apărare și un contract pentru furnizarea de simulare de zbor cu elicopterul pentru Ministerul Apărării din Italia.

Din 2016, Elbit Systems și partenerul său american KBR, furnizează servicii de achiziții, operațiuni și întreținere pentru programul de formare de bază pentru zbor al Royal Air Forces, care operează aeronave de trei tipuri diferite.

G Ad:

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Distrugătorul american USS Laboon a vizitat portul Constanța
Racheta turcă anti-navă ATMACA a trecut testul final. Turcii au scufundat în Marea Neagră o navă de luptă (Video)
F-35 pentru România din 2030? Până atunci, urmează decizia pentru încă două escadrile de F-16
Rusia își exprimă indignarea după testarea portavionului american USS Gerald Ford în largul coastei Florida
Lăsați în urmă de frică. Cel puțin 21 de luptători afgani ai forțelor speciale au fost măcelăriți după ce sprijinul terestru și aerian a eșuat
Rusia consideră că Washingtonul va continua politica de îngrădire, chiar şi după summitul Biden-Putin
Vizită istorică: Ministrul de Externe al Israelului va vizita Emiratele Arabe Unite
Pentru producția propriului avion de luptă de generaţia a V-a, Turcia construiește al doilea cel mai mare tunel aerodinamic din Europa
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro