Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Garda Națională a SUA a efectuat trageri cu noul obuzier de 105 mm
25 iul 2019 / 18:01
Garda Națională a Armatei SUA a efectuat teste ale celui mai nou obuzier Hawkeye de 105 mm, în timpul exercițiului Northern Strike 19.

Hawkeye este o armă experimentală montată de vehicule, dezvoltată de AM General sub codul FA 2-122, pentru a fi testată la Exercițiul Northern Strike 19.

Sistemul de artilerie Hawkeye oferă o serie de progrese privind protecția, încărcătura, suspensiile și susținerea ciclului de viață la un preț accesibil pentru a satisface cerințele clienților globali.

Obuzierul Hawkeye de 105 mm ridică în mod semnificativ nivelurile de mobilitate, capacitate de supraviețuire și letalitate pentru unitățile de infanterie ușoară cu misiuni de lansare aeriană. Ușor de transportat și livrat prin parașutare, Hawkeye crește imediat disponibilitatea și puterea de luptă. Sistemul îmbunătățește, de asemenea, eficiența forței de luptă și are o amprentă logistică compactă care profită de abilitățile de artilerie existente pentru a reduce impactul formării profesionale.

(w670)

Sistemul de propulsie Hawkeye, autopropulsat, bazat pe platforma Humvee, încorporează o tehnologie de recul care reduce încărcăturile și greutatea structurilor de stabilizare cu până la 50% față de sistemele convenționale de recul. Îmbinarea sistemului de arme de 105 mm, cu un Humvee echipat cu un sistem de stabilizatoare a dus la o platformă dinamică care nu numai că oferă o tragere mai rapidă și mai precisă, ci și maximizează capacitatea de a trage și a se reloca rapid, cu o jumătate din echipa necesară sistemelor tradiționale de artilerie tractată.

(w670)

Plutonul de testare a Gărzii Naționale a SUA testează Hawkeye în cadrul Exercițiului Northern Strike 19, unul dintre cele mai mari exerciții de componente susținut de Departamentul Apărării din SUA. Misiunea sa este de a maximiza pregătirea de luptă a unităților Gărzii Naționale printr-o pregătire realistă și eficientă a tragerilor comune într-un mediu adaptabil, cu accent pe cooperarea dintre forțele comune și coaliție.

Vezi și: Operațiunea Rapid Forge. Avioane F-35A și F-15 Strike Eagle în bazele NATO din Europa

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Sursă foto: Israel Air Force Facebook
BREAKING NEWS
Într-un gest rar, Israelul confirmă atacuri aeriene asupra forțelor armate ale Siriei ca represalii după incidentul de la frontieră
China trebuie să aleagă între J-20 și J-31. Chinezii admit că s-au inspirat de la americani
În loc de tancuri T-14 Armata, Forţele Armate Ruse primesc promisiuni
SUA își sporesc prezența în Polonia. Pentagonul va disloca prin rotație încă 1000 de soldați
Exercițiu militar fără precedent al SUA, în Marea Neagră
Prelungirea embargoului asupra Iranului este o insultă, spun oficialii iranieni
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro