Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

India: Un elicopter de atac AH-64 Apache, forțat să efectueze o aterizare de urgență
17 apr, 12:38
Un elicopter de atac Boeing AH-64 Apache, aparţinând Forțelor Aeriene Indiene, a fost forțat să efectueze o aterizare de urgență, în provincia Punjab, la 17 aprilie, potrivit Defense Blog.

Presa locală a raportat că elicopterul a făcut o aterizare de urgență într-un sat din Hoshiyarpur, după ce a apărut o defecțiune tehnică. Elicopterul a ateriza sa în siguranţă, fără a provoca daune şi fără a pune în pericol viaţa piloţilor sau a altor persoane aflate în zonă.

Primele patru elicoptere de atac AH-64E Apache au sosit din America în 2019. Elicopterele au fost transportate la bordul unei aeronave de transport Antonov An-124 și au ajuns la baza aeriană Hindon din Ghaziabad, la 27 iulie 2019.

În urma vizitei din febroarie a preşedintelui SUA, Donald Trump, la New Delhi, a fost anunţat încheierea unei achiziţii de către India a 24 de elicoptere Lockheed Martin MH-60R Seahawk, echipate cu rachete Hellfire, în valoare de 2,6 miliarde de dolari, cărora urmează să li se adauge alte şase elicoptere Apache.

Apache AH-64 este cel mai avansat elicopter de luptă multi-rol și este folosit de armata americană cât și de un număr tot mai mare de forțe internaționale. Boeing a livrat până în prezent peste 2.100 de elicoptere Apache clienților din întreaga lume. Elicopterul Apache AH-64E este proiectat pentru a crește marjele de putere, fiabilitatea și eficiența pentru a se asigura că poate desfășura operațiuni de luptă pe scară largă.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Preşedintele Andrzej Duda: O companie de origine germană vrea să influenţeze alegerile prezidenţiale din Polonia
Turcia urmăreşte să-şi întărească prezenţa militară în Libia. Ministrul turc al apărării, negocieri militare de nivel înalt cu GNA
Armata ucraineană a primit un nou lot de transportoare blindate BTR-4E (Foto/Video)
Ambasadorul George Cristian Maior: Securitatea regiunii Mării Negre are nevoie de consolidarea unitară a posturii NATO
Ungaria a primit primele două tancuri germane Leopard 2A4
Forţele separatiste proruse au de ce să se teamă. Militarii ucraineni din Donbas vor primi rachete antitanc Javelin
Autoritatile separatiste din Tiraspol au instalat 37 de posturi de control ilegale. Chişinăul condamnă acţiunile unilaterale
Expert militar rus, promotor al mercenariatului, condamnat pentru trădare chiar de justiţia din Rusia
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro