Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Înregistrare audio: Hunter Biden vorbește despre afacerile sale și legăturile cu 'spionul șef din China'
28 oct, 15:20
Apar noi informații de pe hard disk-ul abandonat de Hunter Biden la un service de computere.

Amintim că în aceste zile au apărut informații cu privire la afacerile suspecte ale lui Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, fostul vicepreședinte al lui Barack Obama și actualul contracanditat al președintelui republican Donald Trump. Primele informații au fost prezentate inițial de ziarul american New York Post.

Ziarul american susține a obținut informațiile pe un hard disk abandonat de Hunter Biden la un service de computere. O copie a ajuns la Rudy Giuliani, fost primar al New York-ului și apropiat al președintelui Donald Trump.

Pe lângă fotografii cu Hunter Biden în timpul actului sexual, care se pare că ar fi fost făcute de spionajul chinez, potrivit presei de peste ocean, mult mai interesantă e înregistrarea audio în care Hunter Biden vorbește de afaceri și legăurile sale cu „spionul șef” din China.

”Mă sună tatăl meu pentru a-mi spune că The New York Times îl caută, dar vechiul meu partener Eric, care literalmente mi-a făcut rău, este cel care primește apelurile pentru că tatăl meu le redirecționează către Eric. Un alt reporter de la New York Times sună despre prezentarea mea lui Patrick Ho, nenorocitul de spion șef din Chinei, cel care a fondat compania cu partenerul meu, care valorează 323 miliarde de dolari, și care a dispărut acum. Cel mai bogat om din lume lipsește, el a fost partenerul meu. A dispărut de când l-am văzut ultima dată în apartamentul său de 58 de milioane de dolari, în cadrul unui acord de 4 miliarde de dolari, pentru a construi cel mai mare nenorocit port de GNL din lume ... Primesc apeluri din districtul sudic din New York de la procurorul SUA”, preciează Hunter Biden. 

Patrick Ho e fondatorul companiei chineze CEFC China Energy, cea care, potrivit documentelor publicate de presa din SUA, s-a aflat în cooperare cu Hunter Biden. 

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

NATO analizează intenţia României de a înfiinţa un Centru de rezilienţă
Erdogan: Sper că Franţa se va debarasa de problema Macron
Zuckerman: Intenţia Exim US este de a sprijini investiţii strategice în România şi de a asigura linii de finanţare
Rusia joacă rolul pacificatorului: „Nu ne implicăm în treburile interne ale R.Moldova și nici a unui stat CSI”
Parlamentul de la Chișinău a blocat construirea noului sediu al Ambasadei americane în R.Moldova
SUA construiesc o nouă bază militară în Pacific, alternativă în cazul în care Guamul 'cade' într-un conflict cu China
Un bombardier strategic american de tip B-52H a efectuat o aterizare de urgență în Marea Britanie
Șeful statului major al armatei americane Mark Milley: SUA ar trebui să desfăşoare unităţi în Filipine, Vietnam şi Australia
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro