Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
KGB-ul din Transnistria anchetează un cetățean pentru denigrarea „pacificatorilor” ruși și instigare la acțiuni anti-ruse
03 mai, 08:50
Organul de anchetă din regiunea transnistreană a Republicii Moldova a deschis o cauză penală pe numele unui locuitor din municipiul Bender (Tighina) incriminându-i-se că ar denigrat misiunea de pacificare a Rusiei în regiunea separatistă. 
Soldați ruși în Transnistria. Sursă foto: Ministerul Apărării de la Moscova

Acesta ar fi chemat la o rezistență față de pacificatorii ruși și față de populația rusă din regiune, potrivit presei transnistrene.

„Locuitorul orașului Bender a difuzat informații pe rețelele sociale în care a vorbit negativ despre misiunea de menținere a păcii a Rusiei pe teritoriul Transnistriei, negând și denaturând rolul pozitiv al acesteia în regiune. El a chemat la acțiuni ilegale active împotriva populației ruse din republică și a contingentului de menținere a păcii al Federației Ruse”, transmite Novosti PMR, potrivit unui material publicat săptămâna trecută de către portalul Deschide.md.

Acțiunile „ilegale” au fost depistate de ministerul securității de stat din Transnistria. Acesta ar fi adunat suficient probatoriu pentru a transmite cazul în instanță.

Menționăm că regiunea transnistreană funcționează o lege care prevede urmărirea penală și pedeapsă cu închisoare pentru negarea rolului pacificatorilor ruși în regiune, mai scrie sursa citată.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Hamas a schimbat tactica și țintește Iron Dome. Indiciile duc către un atac plănuit de ani și organizat de Iran
Israelul a fost atacat și dinspre Siria
US Army a dat publicității imagini spectaculoase cu noul binoclu nightvision: Sistemul ENVG-B (Video)
Hamas a lansat un nou atac asupra Israelului
Avioanele franceze de luptă Mirage-2000, prezente în ultima perioadă deasupra Mării Negre, au executat de fapt misiuni de culegere de date
Tancurile israeliene Merkava așteaptă ordinul să invadeze Gaza, premieră în ultimii ani (Video). Rachete, lansate și din Liban
Ministrul apărării naționale s-a întâlnit cu comandantul Forțelor pentru Operații Speciale ale SUA în Europa
Palestinienii anunţă că şase persoane au fost ucise în ciocnirile din Cisiordania cu forţele israeliene
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro