Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
LITENING, noul sistem de căutare, identificare și urmărire automată a țintelor, fabricat de Northrop Grumman
20 sep, 14:30
Departamentul Apărării din SUA a acordat un contract de 141 de milioane de dolari pentru noul sistem de căutare, identificare și urmărire automată a țintelor fabricat de Northrop Grumman, LITENING, transmite defenceblog.

Contractul presupune livrarea către US Air Force a noilor sisteme LITENING și upgrade-uri. Acestea pot oferi comandantului informații video în timp real, imagini, hărți, coordonate sau orice tip de fișier din elementele arhivate fără a se baza pe satelit, radio sau alte forme de comunicare tradițională.

LITENING a fost conceput pentru a oferi utilizatorilor noștri o cale de actualizare rapidă și accesibilă”, a declarat Brent Toland, vicepreședinte Northrop Grumman. „Această comandă demonstrează valoarea și performanța de durată LITENING care oferă clienților integrarea capabilităților relevante ale misiunii.”

LITENING poate filma la înaltă definiție, este echipat cu senzori de 1K FLIR, senzori de imagini laser și dispune de multiple opțiuni de conectare și de transmisie a datelor. Orice LITENING poate fi actualizat la cea mai recentă configurație. Sistemul LITENING este în dotarea US Air Force, National Guard, US Marine Corps și mai mulți clienți internaționali. A fost integrat pe o gamă largă de platforme, inclusiv AV-8B, A-10, B-52, C-130, F-15, F-16, F / A-18 și MQ-9.

(w670)

Echipamentul de direcționare oferă piloților imagini de țintă detaliate în moduri de televiziune și infraroșu, iluminare și urmărire cu laser, căutare și urmărire automată a țintelor și recunoaștere automatizată a țintelor.

Vezi și: Franța a primit prima aeronavă cisternă KC-130J Super Hercules

Ştiri Recomandate

Trupele britanice din Estonia primesc mesaje de amenințare. Oficialii britanici suspectează Rusia
Lituania înlocuiește elicopterele sovietice Mi-8 cu UH-60M Black Hawk
Soldații US Army retrași din Siria vor ajunge în Irak
China’s Energy Ambitions Set to Shake Up Russian Arctic
Turcia și forțele kurde se acuză reciproc de încălcarea armistițiului
Trump, discuție cu Erdogan după ce Turcia a continuat operațiunea împotriva kurzilor
EXCLUSIV
Geopolitics work in favour of Putin’s favor
Acord între Guvernul României și industria de apărare pentru finanțarea și sprijinirea industriei autohtone