Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
LITENING, noul sistem de căutare, identificare și urmărire automată a țintelor, fabricat de Northrop Grumman
20 sep 2019 / 14:30
Departamentul Apărării din SUA a acordat un contract de 141 de milioane de dolari pentru noul sistem de căutare, identificare și urmărire automată a țintelor fabricat de Northrop Grumman, LITENING, transmite defenceblog.

Contractul presupune livrarea către US Air Force a noilor sisteme LITENING și upgrade-uri. Acestea pot oferi comandantului informații video în timp real, imagini, hărți, coordonate sau orice tip de fișier din elementele arhivate fără a se baza pe satelit, radio sau alte forme de comunicare tradițională.

LITENING a fost conceput pentru a oferi utilizatorilor noștri o cale de actualizare rapidă și accesibilă”, a declarat Brent Toland, vicepreședinte Northrop Grumman. „Această comandă demonstrează valoarea și performanța de durată LITENING care oferă clienților integrarea capabilităților relevante ale misiunii.”

LITENING poate filma la înaltă definiție, este echipat cu senzori de 1K FLIR, senzori de imagini laser și dispune de multiple opțiuni de conectare și de transmisie a datelor. Orice LITENING poate fi actualizat la cea mai recentă configurație. Sistemul LITENING este în dotarea US Air Force, National Guard, US Marine Corps și mai mulți clienți internaționali. A fost integrat pe o gamă largă de platforme, inclusiv AV-8B, A-10, B-52, C-130, F-15, F-16, F / A-18 și MQ-9.

(w670)

Echipamentul de direcționare oferă piloților imagini de țintă detaliate în moduri de televiziune și infraroșu, iluminare și urmărire cu laser, căutare și urmărire automată a țintelor și recunoaștere automatizată a țintelor.

Vezi și: Franța a primit prima aeronavă cisternă KC-130J Super Hercules

Ştiri Recomandate

Strategie Naţională de Apărare a Ţării: Federaţia Rusă încearcă să‐şi consolideze statutul de putere în plan regional
Comemorarea protestului din piaţa Tiananmen la Hong Kong, forţele de ordine au făcut arestări
Fost şef al MI6: Pandemia cauzată de COVID-19 este rezultatul scăpării accidentale a virusului dintr-un laborator din Wuhan
Prezenţa militară sporită a Rusiei în Siria. Convoi rusesc de blindate, blocat de o patrulă militară americană (Foto/Video)
Michael White, un fost soldat american deţinut în Iran aproape 2 ani, a fost eliberat
Rusia monitorizează lansările de rachete de pe teritoriul SUA cu ajutorul unor sateliţi, parte din Sistemul unificat "Cupola"
Rușii reacționează după acuzele de 'clonare' a navelor portelicopter franceze Mistral
Trei minori, cercetaţi pentru activităţi de terorism. Aeroportul Henri Coandă- printre ţintele vizate