Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Lockheed Martin achiziționează Aerojet Rocketdyne
21 dec 2020 / 20:07
Lockheed Martin va achiziționa Aerojet Rocketdyne printr-un acord de 4,4 miliarde de dolari, care va permite gigantului din domeniul apărării să se consolideze și în domeniile spațiului, al propulsiei și munițiilor, au anunțat companiile pe 20 decembrie.

Achiziția semnalează interesul continuu al Lockheed pentru domeniile armelor hipersonice și spațiului - două priorități majore de dezvoltare a tehnologiei pentru Departamentul Apărării cu investiții sporite în ultimii ani.

Tranzacția va adăuga „expertiză substanțială” companiei Lockheed în domeniul propulsiei, deoarece motoarele Aerojet fac deja parte din lanțul său de aprovizionare și unității de rachete și control al focului, a precizat Lockheed într-un comunicat de presă, transmite Defense News.

"Achiziționarea Aerojet Rocketdyne va păstra și va consolida o componentă esențială a bazei industriale de apărare și va reduce costurile pentru clienții noștri și contribuabilii americani", a declarat Jim Taiclet, președintele Lockheed.

Citește și: Viitorul avion F-X al Japoniei, construit cu ajutorul companiei Lockheed Martin

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Japonia va autoriza deschiderea focului împotriva navelor Chinei care vor încerca debarcarea pe disputatele insule Senkaku
Rușii acuză că Republica Moldova, împreună cu Ucraina și Georgia, „amenință Rusia în Marea Neagră”
Noii mecanicii conductori ai Armatei au testat Zimbrii românești, transportoarele blindate B 33
Portavionul USS Theodore Roosevelt și grupul său de luptă au efectuat o demonstrație de forță în Marea Chinei de Sud (Video)
România modernizează cazarma 1026 Tunari, care va fi adusă la standardele unei baze moderne NATO
Controversa „Stop Soros”: Ungaria susține că va continua să protejeze granițele UE
Povestea armelor de asalt M27, cele ce vor înlocui celebrele M4 în rândul pușcașilor marini ai SUA
Turelele pentru Piranha V, produse integral în România. Urmează livrarea turelelor pentru următorul lot de transportoare
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro