Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Militarii ucraineni au testat sistemele antitanc Javelin (Video)
09 iul, 14:18
Forțele armate ale Ucrainei au publicat, în cursul zilei de ieri, mai multe imagini de la un exerciţiu militar tactic, în cadrul căruia s-au efectuat mai multe trageri cu sistemele antitanc americane Javelin.

Forțele armate ale Ucrainei au desfăşurat exerciţiul de luptă antitanc, cu sistemele antitanc americane Javelin şi lansatoare de rachete Stugna-P, în poligonul de antrenament din regiunea Râvne, a precizat biroul de presă al comandamentului operațional „Vest” al forțelor armate ale Ucrainei.

Trupele ucrainene au acum voie să utilizeze noile rachete anti-tanc Javelin, furnizate de Statele Unite, oriunde pe teritoriu țarii, împotriva forţelor separatiste pro-ruse, inclusiv împotriva tancurilor rusești din regiunea Donbass, aflată sub ocupaţie din 2014, atât timp cât fac acest lucru în scop strict defensiv.

 

Forţele separatiste proruse au de ce să se teamă. Militarii ucraineni din Donbas vor primi rachete antitanc Javelin

 

Săptămâna trecută, şeful Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, Ruslan Homceak, a anunțat, în cursul zilei de ieri, că militarii ucrainei aflați pe frontul din Donbas – în zona Operaţiunii Forţelor Întrunite (JFO ) vor primi o parte din sistemele antitanc americane Javelin, livrate recent Ucrainei de către Statele Unite.

Șeful Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, Ruslan Homceak, a anunțat, în cursul zilei de ieri, că militarii ucrainei aflați pe frontul din Donbas – în zona Operaţiunii Forţelor Întrunite (JFO ) vor primi o parte din sistemele antitanc americane Javelin, livrate recent Ucrainei de către Statele Unite.

Homceak a subliniat că mai mulţi militarii ucrainei, aflaţi în momentul de față într-un proces de pregătire pentru a fi dislocaţi în Donbas, ca parte a unei misiuni a JFO, vor primi o parte din sistemele antitanc americane Javelin.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Federația Rusă va testa noi armamente cu bazare navală, în mările nordice
Embargou asupra vânzărilor de arme către Iran. ONU a respins o rezoluţiei propusă de SUA
Orban, mesaj către marinari: Vă asigur de sprijinul Guvernului pentru a continua restructurarea pe baze moderne a marinei
Primele două aeronave F-16 din lotul de cinci au sosit în România. MApN a anunțat calendarul următoarelor livrări
Sângele apă nu se face. Mercenarii ruși din Wagner Group, arestați în Belarus, s-au întors în Rusia
10 aeronave IAR-99 Standard vor fi modernizate la Avioane Craiova
Armata franceză se află în Beirut. Sute de militari participă la operațiunile de după exploziile din port
România consideră că normalizarea relațiilor dintre Israel și EAU va contribui la stabilitatea Orientului Mijlociu
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro