Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nagorno-Karabah | Azerbaidjan a distrus mai multe tancuri T-72 (Foto/Video), iar Armenia a bombardat un post de comandă şi a doborât o dronă a azerilor
Armenia și Azerbaidjanul continuă să-şi bombardeze reciproc poziţiile militare din regiunea disputat Nagorno-Karabakh și nu pare că părţile implicate în conflict ar vrea să încheie prea curând un acord de încetare a focului.

Conform celor mai recente informații, armata armeană a efectuat două atacuri puternice asupra pozițiilor azere. Într-un material video, publicat pe Twitter, este prezentat un atac efectuat de către forțele armene, care au distrus, atât vehiculele blindate azere, cât și un post de comandă al forţelor militare azere.

Mai multe surse locale au furnizat informații că aseară armata armeană nu a oprit atacurile și a distrus mai multe vehicule blindate ale armatei azere, staţionate în apropierea linie de contact. Potrivit părţii armene, vehiculele blindate distruse transportau muniție și arme.

G Ad:

În acelaşi timp, au fost publicate imagini cu momentul în care poziţiile forțelor  armene sunt bombardate de artileria azeră.

În cursul zilei de ieri, secretarul de presă al ministrului armean al apărării, Shushan Stepanyan a publicat pe Twitter și pe Facebook mai multe materiale video cu momentul în care forţelor armate azere folosesc mai multe sisteme de rachete TOS-1 A.

La rândul său, armata azeră a publicat noi materiale video cu momentul în care, cu ajutorul dronelor Bayraktar TB2, distrug mai multe tancuri T-72 ale forţelor armate armene. Mai multe surse au spus că Forțele Aeriene din Azerbaidjan folosesc drone pe care le-au cumpărat din Turcia.

De asemenea, Ministerul armean al Apărării a prezentat, în cursul zilei de astăzi, mai multe imagini cu resturi ale unor drone azere pe care susţine că apărea sa aeriană le-a distrus.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Imagini dramatice cu prăbușirea avionului F-35 în momentul decolării de pe portavionul HMS Queen Elizabeth (VIDEO)
Vasile Dîncu, ministrul Apărării: Programele majore de înzestrare vor continua cu aceeași forță
Menținerea aeronavelor MiG-29 și Su-27 în stare operațională devine o povară tot mai mare pentru Ucraina
Călătorie cu peripeții prin vestul Africii a unui convoi militar francez
Bogdan Aurescu va reitera necesitatea descurajării și apărării în mod coerent a întregului Flanc Estic, la reuniunea miniștrilor afacerilor externe ai NATO
John Bolton, apel pentru desființarea Transnistriei. Influența Rusiei poate fi combătută prin eliminarea conflictelor înghețate
Ucraina emite o nouă atenţionare cu privire la desfăşurările de trupe ruse: Aliaţii noştrii să acţioneze repede pentru a descuraja Rusia de la o invazie
Pentagonul anchetează un atac aerian american din 2019 în Siria, în urma căruia mai mulți civili au fost uciși
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro