Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Noul tanc Abrams M1A2C este gata de livrare
31 aug, 15:22
În timpul vizitei unor senatori americani la Joint Systems Manufacturing Center din Lima, Ohio a putut fi observat un nou lot de tancuri modernizate Abrams care erau gata de livrare către US Army, transmite defenceblog .

Potrivit lui Mackenzi Klemann, de la The Lima News, senatorii americani au vizitat uzina de tancuri și au constatat că ocuparea forței de muncă este în creștere iar mai multe contracte sunt în derulare, iar cheltuielile federale pentru apărare în ceea ce privește noile tancuri Abrams și vehicule Stryker au urcat constant în ultimii ani.

"Aceasta este o veste bună, deoarece aici suntem la Joint Systems Manufacturing Center și vedem că vin mai multe comenzi, fiind angajate mai multe persoane", a declarat Robert Portman pentru reporteri. Conform acestuia numărul comenzilor ar putea ajunge la 900 de tancuri în 2020 în cadrul contractelor curente.

Conform celor mai recente rapoarte media, Joint Systems Manufacturing Center din Lima, Ohio, se extinde pentru a livra armatei SUA ultima variantă de tancuri Abrams.

Noua versiune a tancului Abrams M1A2C (cunoscut și sub denumirea de M1A2 SEP v.3) a intrat în producția de serie la Joint Systems Manufacturing Center din Lima.

Această variantă a tancului Abrams M1A2C dispune de sisteme digitale de ultimă generație, are putere, protecție și mobilitate la nivel înalt, au declarat oficialii Armatei.

Vezi și: Pentagonul solicită 2,2 miliarde de dolari pentru modificarea tancului M1 Abrams

Ştiri Recomandate

Rusia, o putere militară susţinută cu bani de către China
Pentagonul dispune de o strategie care îi permite să distrugă sistemul de apărare aeriană al Rusiei din Kaliningrad
Rusia își extinde flota de spărgătoare de gheață
Donald Trump anunţă cele mai dure sancţiuni contra Iranului
Rusia a lansat mari manevre militare anuale, care mobilizează 128.000 de militari
Polonia intenționează să folosească o armată de partizani voluntari, în cazul unui război cu Rusia
Suedia şi Norvegia se vor alătura Iniţiativei Europene de Intervenţie, proiectul sponsorizat de Franța și de Emmanuel Macron
India a primit al doilea submarin din clasa Scorpene