Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O escadrilă F-15E Strike Eagle a fost desfășurată în Europa
09 iul, 16:32
US Air Force a anunțat că o escadrilă de avioane F-15E Strike Eagle a fost desfășurată în Europa la baza aeriană de la Spangdahlem din Germania.
F-15E Strike Eagle

Potrivit unei declarații, Forțele Aeriene ale SUA au desfășurat o escadrilă de F-15E Strike Eagles, împreună cu piloții, echipele de întreținere și echipamente asociate la Baza Aeriană de la Spangdahlem, Germania, pentru familiarizarea cu teatrele de operații și pentru antrenament împreună cu aliații din Europa.

Escadrila 336 Strike Eagles a fost dislocată de la baza aeriană Seymour Johnson din Carolina de Nord.

F-15E Strike Eagles sunt luptători multi-rol care pot duce lupte aeriene sau atacuri aer-sol. Capacitatea lor avansată de luptă și letalitatea i-au făcut să fie una dintre cele mai importante avioane de luptă de generația a patra.

Forțele aeriene americane din postura detașării europene demonstrează aliaților și partenerilor angajamentul continuu de a apăra interesele reciproce.

"Încorporăm în mod regulat forțe rotaționale care completează efectivele NATO și forțele americane din SUA pentru a descuraja amenințările Rusiei sau ale altor actori maligni și pentru a îmbunătăți interoperabilitatea cu aliații și partenerii noștri", au transmis, într-un comunicat US Air Force.

Vezi și: Forțele aeriene americane desfășoară în Turcia avioane de luptă F-15E Strike Eagle

Ştiri Recomandate

F-35, dotat cu arme laser? Vești proaste pentru Rusia
Coreea de Sud se laudă cu avionul F-35A distrugând, într-un videoclip, un sistem nord coreean de rachete intercontinentale Hwasong-14
La summitul de la Paris președintele Vladimir Putin a fost însoțit în permanență de șase membrii ai forțelor speciale
Psihologi recrutaţi de Armata Română au depus jurământul
Cehia repară elicopterele Mi-17 ale Forțelor Aeriene din Burkina Faso
Rebelii houthi au doborât o dronă a Arabiei Saudite
Congresul american interzice Pentagonului dezvoltarea armelor interzise prin Tratatul INF fără prezentarea unui raport complet
Premierul Bulgariei: În regiunea noastră, NATO este singurul garant al securităţii