Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oficial militar ucrainean: Armata ucraineană trebuie să fie pregătită să intervină ofensiv pentru eliberarea teritoriilor ocupate
Forțele Armate din Ucraina trebuie să-și dezvolte și perfecționeze tacticile pentru a fi gata să desfășoare operații ofensive destinate eliberării teritoriilor ocupate, după cum a declarat comandantul-șef al Forțelor Armate din Ucraina, Valeri Zalujni, în cadrul ediției a patra a Forumului internațional pentru voluntari și veterani „Ucraina 30. Apărători”.

"Mi-aș dori foarte mult ca Forțele Armate să primească ceea ce au nevoie de la stat: armele adecvate, echipamentul militar adecvat. Forțele Armate ale Ucrainei ar trebui să își dezvolte și îmbunătățească tactica, să reevalueze formele și metodele de utilizare, chiar și în actualele condiții, pentru a minimiza pierderile și, cel mai important, în scopul pregătirii desfășurării operațiilor ofensive pentru eliberarea teritoriilor ocupate", a declarat Zalujni.

Potrivit acestuia, societatea ucraineană nu ar trebui să uite că există un război și să-și amintească “de adevărații eroi care și-au dat viața pentru ceilalți”.

Comandantul-șef a menționat și că Ucraina trebuie să fie pregătită pentru o invazie la scară largă venită din partea Rusiei.

"În acest caz, statul trebuie să facă totul pentru ca Forțele Armate din Ucraina să își poată îndeplini misiunea. În acest caz, societatea trebuie să creadă în victorie și să creadă în Forțele Armate din Ucraina", a spus Zalujni.

G Ad:

Oficialul militar ucrainean a reamintit că Rusia continuă să desfășoare operații informaționale și psihologice inclusiv asupra persoanelor cheie din stat, care iau decizii guvernamentale. Potrivit acestuia, statul ar trebui să continue să lucreze pentru a identifica sursele prin care inamicul răspândește dezinformarea și manipulează anumite fapte în interesul lui.

"În fața acestei amenințări, societatea trebuie să se alăture bătăliei, aici toată lumea trebuie să devină un luptător al acestui front”, a mai adăugat  Zalujni evidențiind rolul veteranilor în educarea tinerilor și menținerea nivelului adecvat de patriotism în rândul acestora.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Egiptul a solicitat ajutor Occidentului pentru a opri vânzarea dronelor turcești către Maroc și Etiopia
SUA vor să despăgubească familiile afganilor uciși dintr-o „eroare tragică” în atacul cu dronă
Eurofighter, deasupra piramidelor. După două decenii, Forţele Aeriene Regale Britanice au desfășurat exerciții în Egipt
Polonia și Turcia își intensifică cooperarea în domeniul industriei de apărare
Incident în Marea Japoniei: Rusia susține că a oprit încercarea unui distrugător american de a-i încălca frontiera
În vizită în Turcia, Merkel mulțumește Ankarei pentru colaborare, dar nu a omis să critice regimul
Prototipul rachetei sol-sol americane PrSM bate recordul de distanță
După ce și-a revenit din șocul AUKUS, Franța face curte Canadei pentru submarinele din clasa Barracuda
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro