Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

România, un subiect în următoarea dezbatere prezidențială din SUA? Legăturile familiei Biden cu țara noastră
21 oct, 18:51
Șeful Cancelariei de la Casa Albă, Mark Meadows, a afirmat, în cursul zilei de ieri, într-un interviu acordat Fox News că există puternice legături financiare între familia lui Joe Biden şi România. Hunter Biden, fiul candidatului democrat pentru președinția SUA, ar avea un trecut controversat care-l leagă puternic de țara noastră.

Despre ce este vorba?

Declarația lui Mark Meadows a fost făcută în cadrul unui interviu acordat luni în emisiunea „The Evening Edit” difuzată de Fox News.

,,Știți, mi se pare interesant că o parte din banii care par să să ajungă la familia Biden vin în principal din România, Ucraina și China, chiar cele trei țări în care Joe Biden a fost delegat special”, a precizat Mark Meadows pentru Fox News.

Pentru a se asigura că nu este o greşeală, prezentatoarea Elizabeth McDonald l-a întrebat pe Meadows dacă a vrut să spună Rusia sau chiar se referea la România. „Ați vrut să spuneți Rusia și nu România? Rusia, Ucraina și China sunt implicate în presupusul trafic de influență. Este România o țară nouă?”.

Mark Meadows a răspuns: “Chiar am menționat România. Deci, cred că, în zilele care urmează să vină, veți vedea, de asemenea, o conexiune românească”.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat de DefenseRomania, despre Hunter Biden şi legăturile sale cu România, în contextul în care Șeful Cancelariei de la Casa Albă a susţinut că vor fi publicate mai multe informaţii despre acest subiect.

Iată întrebarea: "Şeful cancelariei Casei Albe a declarat în urmă cu câteva ore că vor exista dezvăluiri în ceea ce priveşte conexiunea românească a afacerilor lui Hunter Biden în ţara noastră. Hunter Biden este fiul fostului vicepreşedinte Joe Biden, actual contracandidat al preşedintelui în exerciţiu, Donald Trump. Întrebarea este ce informaţii aveţi cu privire la această dispută?". 

,,Nu am nicio informaţie despre acest personaj. Dacă apar date pe care noi nu le-am cunoscut, evident că vom declara lucrurile pe care putem să le găsim. Încă o dată, la acest moment eu nu am nicio informaţie despre acest personaj", a răspuns Klaus Iohannis. 

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

NATO analizează intenţia României de a înfiinţa un Centru de rezilienţă
Erdogan: Sper că Franţa se va debarasa de problema Macron
Zuckerman: Intenţia Exim US este de a sprijini investiţii strategice în România şi de a asigura linii de finanţare
Rusia joacă rolul pacificatorului: „Nu ne implicăm în treburile interne ale R.Moldova și nici a unui stat CSI”
Parlamentul de la Chișinău a blocat construirea noului sediu al Ambasadei americane în R.Moldova
SUA construiesc o nouă bază militară în Pacific, alternativă în cazul în care Guamul 'cade' într-un conflict cu China
Un bombardier strategic american de tip B-52H a efectuat o aterizare de urgență în Marea Britanie
Șeful statului major al armatei americane Mark Milley: SUA ar trebui să desfăşoare unităţi în Filipine, Vietnam şi Australia
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro