Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rusia a mobilizat rezerviști și i-a transferat în Kaliningrad pentru a le perfecționa cunoștințele militare
06 sep, 10:57
Ministerul rus al Apărării a informat, pe 06.09.2021, că unități militare, completate cu rezerviști, au fost transferate în Regiunea Kaliningrad, unde, în scurt timp, vor începe exercițiile Vest-2021.
Rezerviști militari ruși, sursă foto: Ministerul Apărării de la Moscova

“Avioane aparținând Aviației Militare de Transport au deplasat în Regiunea Kaliningrad unități din Regiunea Militară Sud, Regiunea Militară Centru și Flota de Nord, completate cu cetățeni, care au încheiat un contract pentru includerea în rezerva de mobilizare a Forțelor Armate”, se arată într-un comunicat de presă preluat de agenția RIA Novosti.

Rezerviștii vor îndeplini misiuni de instrucție în Regiunea Kaliningrad, pentru a-și perfecționa cunoștințele militare și deprinderile în întrebuințarea armamentelor și tehnicii militare.

“Activitățile au fost planificate încă din luna noiembrie 2020”, au precizat reprezentanții ministerului.

Acțiunile practice ale trupelor se vor desfășura în cadrul exercițiului de comandament și stat major Vest-2021, care va fi executat, în perioada 10-16.09.2021, în nouă poligoane din Federația Rusă și cinci poligoane din Republica Belarus.

G Ad:

Rezerva umană de mobilizare este formată din cetățeni ai Federației Ruse, care fac parte din Forțele Armate și se află în stare permanentă de pregătire pentru mobilizare. Pentru prima dată, rezerviștii au început să fie implicați în activități de instrucție în anul 2016.

Ministerul rus al Apărării a anunțat recent că a fost adoptată decizia de creștere a numărului de rezerviști din cadrul Forțelor Armate. Însă, reprezentanții acestuia nu au menționat care este numărul real al rezerviștilor și nici cu cât va crește acesta.

De exemplu, în luna august 2021, șeful Direcției Organizare-Mobilizare din cadrul Comandamentului Regiunii Militare Sud, colonel Konstantin Zapatotsky, a declarat că, la nivelul regiunii, este planificată crearea unei rezerve formate din 38.000 de cetățeni.

 

 

 

 

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Erdogan a anunțat expulzarea a 10 ambasadori. Turcia declară persona non grata ambasadori inclusiv din SUA, Germania sau Franța
F-35 e istorie. Turcia a demarat procedura de înzestrare cu F-16 americane la standardul Viper și modernizarea actualei flote
Președintele Ucrainei îl va schimba pe Andrei Taran din funcția de ministru al apărării
Cum se poziționează românii în cazul unui război între SUA și China. Dungaciu: România a fost isterică în ambele direcții
Alianțe în cadrul Alianței. Turcia spune că acordul de apărare dintre Grecia și Franța va dăuna NATO
SUA au anunțat uciderea unui important lider Al-Qaida într-un atac aerian al unei drone în Siria
Rușii contraatacă în disputa cu tehnologia SUA. „Su-57 surclasează avioanele americane la mai toate sistemele. F-35 și F-22 pot fi doborâte”
Trei calde și una rece în programul hipersonic al SUA. Lansarea unui focos hipersonic s-a soldat cu un eșec
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro