Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rusia a simulat lansarea de rachete tactice Iskander în enclava Kaliningrad, de la Marea Baltică
26 aug, 16:50
Formațiunile de rachete din Flota Baltică a Rusiei au organizat exerciții în Regiunea Kaliningrad pentru a elimina grupuri subversive ale unui inamic presupus și a desfășura în secret sistemele de rachete tactice Iskander, a informat duminică biroul de presă al Flotei ruse, citat de agenția de știri Tass, informează defence360.eu.

„Unitățile de rachete au practicat eliminarea grupurilor subversive ale unui inamic potențial, depășind terenuri contaminate, diverse blocaje rutiere și alte obstacole. Echipajele de rachete ale Flotei Baltice au îndeplinit o gamă largă de misiuni, inclusiv desfășurarea pe teren în secret a sistemelor de rachete tactice Iskander", a declarat Biroul de Presă într-o declarație publică.

Desfășurarea personalului care operează rachetele a fost realizată cu sprijinul elicopterelor de atac Mi-24 și a avioanelor de vânătoare multirol Su-30SM alocate aviației navale din cadrul Flotei Baltice, care au efectuat exerciții de recunoaștere aeriană și au combătut o serie de atacuri aeriene ale unui inamic potențial. În general, exercițiile au implicat aproximativ 100 de membri ai personalului și 20 de echipamente militare, se arată în comunicat.

„În plus, personalul a exersat îndeplinirea procedurilor în limitele de timp necesare pentru a încărca lansatoarele și a efectua așa-numitele lansări electronice, precum și măsuri pentru camuflarea tactică, inclusiv, protecție chimică, biologică și contra radiațiilor", susține Flota Baltică.

 

 

Ştiri Recomandate

Rusia, o putere militară susţinută cu bani de către China
Pentagonul dispune de o strategie care îi permite să distrugă sistemul de apărare aeriană al Rusiei din Kaliningrad
Rusia își extinde flota de spărgătoare de gheață
Donald Trump anunţă cele mai dure sancţiuni contra Iranului
Rusia a lansat mari manevre militare anuale, care mobilizează 128.000 de militari
Polonia intenționează să folosească o armată de partizani voluntari, în cazul unui război cu Rusia
Suedia şi Norvegia se vor alătura Iniţiativei Europene de Intervenţie, proiectul sponsorizat de Franța și de Emmanuel Macron
India a primit al doilea submarin din clasa Scorpene