Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Siria: Un transportor blindat al armatei ruse, avariat după ce a trecut peste un dispozitiv exploziv (Foto)
25 aug 2020 / 22:28
Un transportor blindat BTR-82A al poliției militare ruse din Siria a fost uşor avariat în urma unui atac cu un dispozitiv exploziv improvizat (IED),  în timp ce convoiul militar din care făcea partea era angajat într-o misiune de patrulare cu Forţele Armate Turce, pe autostrada M4 din provincia siriană Idlib.

În cursul zilei de astăzi, poliţia militară rusă era angajată într-o misiune de patrulare, alături de mai mulţi militări ai forţelor armate turce, a declarat ministerul rus al Apărării, potrivit agenției de știri Interfax, adăugând că doi militari au fost răniți, precizeză h și Reuters.

Ministerul turc al Apărării a precizat într-o declaraţie postată pe contul oficial de Twitter că un vehicul militar, aflat în componenţa convoiului care era angajat într-o misiune de patrulare, a fost ușor avariat din cauza unei explozii, cel mai probabil cauzată de un dispozitiv exploziv improvizat.

G Ad:

Începând cu 15 martie, Rusia și Turcia au început efectuare de misiuni de patrulare comună pe autostrada M4 din Siria, de-a lungul căreia au creat un coridor de securitate. La începutul acestei luni, Rusia a declarat că patrulele militare comune din Idlib, efectuate de-a lungul autostrăzii M4 care leagă estul și vestul Siriei, fuseseră suspendate în urma atacurilor militante din zonă.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

România îi răspunde lui Lavrov. Aurescu: Poziția Rusiei față de sistemul de la Deveselu e complet eronată, dar nu e nouă
NATO răspunde apelului lui Putin: Rusia nu are nimic de spus pentru că nu ea decide integrarea Ucrainei în Alianță
Eduard Hellvig, în vizită în SUA. Directorul SRI a avut întrevederi cu directorii CIA și FBI
Rusia a dislocat un complex de rachete de coastă de tip Bastion în Insulele Kurile
Deja vu. Un F-16 al SUA a pierdut două rezervoare în timpul zborului, amintind de incidentul similar al F-ului românesc
Cursa pentru recuperarea avionului F-35 prăbușit s-a încheiat. Marea Britanie a găsit aeronava pe fundul Mării Mediterane
După lungi ezitări Belarusul recunoaște anexarea ilegală a Crimeei. Lukașenko: Crimeea de a Rusiei de drept
FSB susține că a arestat spioni ai serviciilor ucrainene care ar fi plănuit un atac pe teritoriul Rusiei
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro