Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Spitalul Militar Sibiu anunţă că a depus plângere împotriva unei angajate care ar fi transmis informaţii false
27 Martie, 12:46
Conducerea Spitalului Militar de Urgenţă din Sibiu a anunţat, vineri, că a depus plângere împotriva unei angajate care ar fi transmis informaţii false în mediul online.

Potrivit unui comunicat de presă semnat de comandantul unităţii medicale, colonel medic Doru Florian Cornel Moga, informaţiile false se refereau la existenţa unui caz de COVID-19 în spital şi la lipsa echipamentelor de protecţie, transmite Agerpres.

"În urma unor informaţii false transmise în mediul online de către o angajată a Spitalului Militar de Urgenţă "Dr. Alexandru Augustin" Sibiu, privind existenţa unui caz COVID-19 în spital şi a unor acuzaţii referitoare la o presupusă lipsă de dotare cu echipamente de protecţie, a fost formulată şi înaintată o plângere penală împotriva acesteia", se precizează în comunicat.

Spitalul Militar de Urgenţă din Sibiu anunţa, marţi seara, că nu are niciun caz de pacient infectat cu COVID-19, infirmând astfel o informaţie care a circulat în cursul zilei în mediul online. Unitatea medicală infirma, totodată, acuzaţiile aduse în privinţa lipsei dotărilor cu echipamente de protecţie.

Prefectul judeţului Sibiu, Mircea Creţu, ceruse Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) să verifice Spitalul Militar de Urgenţă, după ce în mediul online a apărut informaţia că acolo ar fi fost confirmat un caz de COVID-19.

Ştiri Recomandate

Sistemele de rachete antiaeriene ruseşti Pantsir-S1 s-au dovedit a fi inutile, atât în Siria, cât şi în Libia (Foto/Video)
Forţele Aeriene ale țărilor membre NATO au efectuat în 2019 un număr de 290 de misiuni de interceptare a unor avioane rusești
Pandemia COVID-19 | O echipă de 15 specialişti din Ministerul Apărării Naţionale vor efectua o misiune în SUA
Ministrul chinez de externe: China şi Statele Unite sunt ''în pragul unui nou Război Rece''
Două submarine ruseşti au efectuat lansări de torpile în Marea Neagră
Kim Jong Un: Coreea de Nord îşi va întări capacitatea de "descurajare nucleară"
EXCLUSIV
Camioanele Iveco pentru Armată, produse în România? Îngrijorările industriei: Riscăm să fim puși în fața faptului împlinit
Retragerea SUA din Tratatul „Cer Deschis”. Dan Dungaciu: Perdanți sunt în primul rând europenii, nu Federația Rusă