Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Trump, reacție după ce serviciile secrete americane ar fi avertizat că Rusia se implică în realegerea sa
21 feb, 19:41
Președintele american Donald Trump a reacționat la informațiile apărute în presă, potrivit cărora Rusia se implică în realegerea sa anul acesta.
Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii, sursă foto: The White House Facebook

Donald Trump a reacționat e Twitter după ce New York Times și Washington Post au scris că dețin informații de la membri ai Congresului american potrivit cărora Rusia se implică în realegerea sa. Oficialii americani ar fi primit aceste informații de la serviciile secrete americane.

Trump a răspuns ironic acestor acuze și spune că e vorba despre o altă campanie de ”fake news”. Amintim că aceleași acuze au fost aduse și în urmă cu patru ani de către democrați, fără să poată fi probate.

"O altă campanie bazată pe dezinformare a fost lansată de membrii democraţi din Congres, care spun că Rusia mă preferă pe mine în faţa candidaților democrați care nu fac nimic și care, de două săptămâni, nu au fost capabili să numere voturile din Iowa. Farsa numărul 7”, a transmis Trump pe Twitter, într-un mesaj ironic, aluzie la problemele mari cu sistemul de vot cu care democrații s-au confruntat la alegerile primare din Iowa.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Rusia încearcă să încline decisiv balanța puterii în Libia. Suspiciuni cu privire la dislocarea unui sistem S-400 (Foto)
Polonia și SUA vor semna acordul privind creșterea numărului de soldați americani cu prilejul vizitei lui Pompeo
Dogfight în SUA între un pilot de F-16 și un sistem de inteligență artificială
Violențe în Beirut. Protestatarii încearcă să pătrundă în Parlament. S-au tras focuri de armă și s-au folosit gaze lacrimogene (Video)
Rusia acuză Minskul de provocări după arestarea mercenarilor Wagner și compară Belarusul cu o țară din lumea a treia
'Platforma Crimeea'. Ucraina propune țărilor din regiunea Mării Negre cooperare pentru a contracara militarizarea rusă
China consideră 'barbare și grosiere' sancțiunile SUA impuse Hong Kongului
Erdogan contestă acordul maritim dintre Grecia şi Egipt şi anunţă reluarea activităţilor de foraj într-o zonă disputată din Mediterană
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro