Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ucraina e precaută și nu exclude războiul. Kievul și-a consolidat adăposturile de bombardament
Pentru a proteja populația din Kiev în situații de urgență de natură umană, naturală și militară, a fost constituit un fond de facilități subterane de apărare civilă, destinate protecției populației, a informat în după-amiaza de ieri administrația orașului Kiev.
Bombardiere rusești Su-34, sursă foto: Ministerul Apărării din Rusia

”Fondul include adăposturi ale apărării civile, spații subterane ale metrourilor, subsoluri ale clădirilor rezidențiale, parcări subterane și alte structuri subterane care, pot fi utilizate temporar pentru adăpostirea populației. Responsabilii sau proprietarii clădirilor menționate vor oferi acces gratuit pentru adăpostire, dacă este necesar", se precizează în comunicat.

Pentru facilitarea informării populației, administrația orașului Kiev a actualizat harta cu locațiile adăposturilor subterane.

2. -imagine fara descriere- (adapost-antiaerian_31087700.jpeg)

Comentariul autorului: Pregătirile Ucrainei pentru un eventual război pe teritoriul său merg înainte, deși probabilitatea de conflict cu Rusia în următoarele săptămâni a fost estimată ca "redusă - medie" de către generalul american Tod Daniel Wolters care este atât Comandantul Forțelor SUA din Europa, cât și Comandantul Suprem Aliat din Europa (Supreme Allied Commander Europe – SACEUR).

G Ad:

În 2011, informațiile care, au dus la capturarea lui Osama Bin Laden, au fost evaluate la o probabilitate de adevăr de 60 – 70%, ceea ce înseamnă medie spre mare. Cu toate acestea, a fost suficient pentru a se merge înainte cu acțiunea.

În condițiile de astăzi, cu forțele ruse masate la granița ucraineană, aflate foarte probabil în dispozitiv gata de luptă și care, mai au de primit doar un ultim ordin pentru a trece la acțiune, diferența în evaluarea informațiilor poate fi făcută mai bine dacă, se cunoaște adevărata intenție a decidentului ordinului de invazie.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Distrugătorul american USS Laboon a vizitat portul Constanța
Racheta turcă anti-navă ATMACA a trecut testul final. Turcii au scufundat în Marea Neagră o navă de luptă (Video)
F-35 pentru România din 2030? Până atunci, urmează decizia pentru încă două escadrile de F-16
Rusia își exprimă indignarea după testarea portavionului american USS Gerald Ford în largul coastei Florida
Lăsați în urmă de frică. Cel puțin 21 de luptători afgani ai forțelor speciale au fost măcelăriți după ce sprijinul terestru și aerian a eșuat
Rusia consideră că Washingtonul va continua politica de îngrădire, chiar şi după summitul Biden-Putin
Vizită istorică: Ministrul de Externe al Israelului va vizita Emiratele Arabe Unite
Pentru producția propriului avion de luptă de generaţia a V-a, Turcia construiește al doilea cel mai mare tunel aerodinamic din Europa
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro