Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un avion F-16 al forţelor aeriene belgiene s-a prăbuşit (Foto/Video). Incidentul a avut loc pe un aerodrom militar din Olanda
01 iul, 14:56
Un avion de luptă F-16 al forţelor aeriene ale Belgiei s-a prăbuşit peste o clădire pe un aerodrom militar din Olanda cu puţin timp înainte de decolare, rănind două persoane, au informat joi Forţele Aeriene olandeze, relatează dpa. Pilotul a reuşit să iasă în siguranţă din avion, a anunţat armata pe Twitter.

Potrivit mass-mediei olandeze, avionul a întâmpinat probleme în timpul decolării, iar pilotul a trebuit să folosească manevra de catapultare.

"Joi dimineață a avut loc un incident cu un avion de vânătoare F-16 la baza aeriană Leeuwarden", a confirmat Forțele Aeriane Olandeze. 

G Ad:

Cauza accidentului nu se cunoaşte încă. Martori oculari au relatat că aeronava era cuprinsă de flăcări când s-a izbit de clădire, cu puţin timp înainte de decolare.

Însă, conform Forţelor Aeriene olandeze, 'nu a existat niciun incendiu şi nicio explozie'. Aeronava staţiona pe aerodromul militar din Leeuwarden. Avioane F-16 erau programate să fie transferate joi la o altă bază militară din Olanda. 

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

SUA au nevoie de o prezență militară permanentă în țările baltice, cele mai vulnerabile în fața Rusiei
Social-democrații revendică victoria și anunță că Olaf Scholz va deveni cancelar. Partidul Angelei Merkel, cel mai slab rezultat de după război
Erdogan nu are nicio remușcare privind S-400: În viitor nimeni nu va mai putea interveni în privința sistemelor pe care le cumpărăm
Bulgaria reziliază contractul cu Rusia pentru întreținerea și modernizarea avioanelor MiG-29
Primele imagini reale CH-6 - noua dronă chineză de atac cu două motoare
O formație de F-16 românești va survola Bucureștiul în semn de ultim omagiu adus eroului Ion Dobran
Portavionul american USS Ronald Reagan revine în Marea Chinei de Sud
Rusia confirmă contractul dintre statul Mali și compania de mercenari ruși Wagner Group
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro