Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Batalionul 1 Rachete Antiaeriene, recertificat
19 oct 2020 / 17:25
În vederea evaluării acţionale pentru certificarea menţinerii nivelului capacităţii de luptă, Batalionul 1 Rachete Antiaeriene din Regimentul 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureşianu” a desfăşurat, în perioada 13 – 15 octombrie, în poligonul de tragere automatizat Floreşti Nord, exerciţiul „Muntele Rece”.

Evaluarea a fost asigurată de către o comisie constituită la nivelul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”. Potrivit scenariului exercițiului, rachetiștii floreșteni au dus acţiuni de luptă cu rachete antiaeriene OSA-AKM, participând la apărarea antiaeriană a unei brigăzi mecanizate pe timpul unei operaţii defensive.

Batalionul 1 Rachete Antiaeriene OSA-Akm este o structură pusă la dispoziţia NATO/UE, începând cu 1 ianuarie 2014, pentru îndeplinirea angajamentelor asumate de Armata României şi recertificat, în anul 2016.

Pe parcursul întregii activităţi au fost luate măsurile necesare respectării stricte a măsurilor de prevenire şi combatere a răspândirii infectării cu SARS Cov-2.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Japonia va autoriza deschiderea focului împotriva navelor Chinei care vor încerca debarcarea pe disputatele insule Senkaku
Rușii acuză că Republica Moldova, împreună cu Ucraina și Georgia, „amenință Rusia în Marea Neagră”
Noii mecanicii conductori ai Armatei au testat Zimbrii românești, transportoarele blindate B 33
Portavionul USS Theodore Roosevelt și grupul său de luptă au efectuat o demonstrație de forță în Marea Chinei de Sud (Video)
România modernizează cazarma 1026 Tunari, care va fi adusă la standardele unei baze moderne NATO
Povestea armelor de asalt M27, cele ce vor înlocui celebrele M4 în rândul pușcașilor marini ai SUA
Turelele pentru Piranha V, produse integral în România. Urmează livrarea turelelor pentru următorul lot de transportoare
Turcia „condamnă cu fermitate” puciul eșuat din Armenia
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro