Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Distrugătorul USS Stout a doborât recordul US Navy la cel mai lung marș
02 oct 2020 / 18:53
Distrugătorul cu rachete ghidate USS Stout a atins un record de 208 zile pe mare pe 26 septembrie, ca parte a unei desfășurări în zona de operațiuni a Flotei a 5-a SUA, în apropierea Orientului Mijlociu și a Africii de Nord.

Desfășurarea lor a depășit recordul anterior, stabilit la începutul acestui an de portavionul USS Dwight D. Eisenhower care alături de crucișătorul cu rachete ghidate USS San Jacinto, au navigat timp de 207 de zile, potrivit unui comunicat al US Navy.

În eforturile de atenuare a riscului ca marinarii să contracteze COVID-19, au fost efectuate mai puține vizite la port și a fost acordat un timp mai lung pentru instruire pe mare.
La începutul acestui an, când portavionul USS Theodore Roosevelt a fost afectat de un focar de COVID-19, USS Stout a rămas să sprijine Coalition Task Force Sentinel, se mai arată în comunicat.

USS Stout a monitorizat peste 550 de nave în 139 de zile în cadrul misiunii Coaliției Task Force Sentinel, asigurând un comerț deschis și o navigație liberă.

„USS Stout a contribuit la menținerea libertății de navigație în regiune. Prezența sa regulată a ajutat la descurajarea potențialelor amenințări și la asigurarea liniștii comunității comerciale globale”, a spus comandorul Rob Bellfield, comandantul Task Force Sentinel.

G Ad:

Citește și: Alertă în US Navy. Peste 100 de marinari de pe portavionul USS Theodore Roosevelt sunt infectați cu Covid-19

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

România îi răspunde lui Lavrov. Aurescu: Poziția Rusiei față de sistemul de la Deveselu e complet eronată, dar nu e nouă
NATO răspunde apelului lui Putin: Rusia nu are nimic de spus pentru că nu ea decide integrarea Ucrainei în Alianță
Eduard Hellvig, în vizită în SUA. Directorul SRI a avut întrevederi cu directorii CIA și FBI
Deja vu. Un F-16 al SUA a pierdut două rezervoare în timpul zborului, amintind de incidentul similar al F-ului românesc
Cursa pentru recuperarea avionului F-35 prăbușit s-a încheiat. Marea Britanie a găsit aeronava pe fundul Mării Mediterane
După lungi ezitări Belarusul recunoaște anexarea ilegală a Crimeei. Lukașenko: Crimeea de a Rusiei de drept
FSB susține că a arestat spioni ai serviciilor ucrainene care ar fi plănuit un atac pe teritoriul Rusiei
Pentagonul spune că orice răspuns al SUA la acțiunile Rusiei în legătură cu Ucraina ar putea fi unul internațional comun
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro