Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Elicoptere Apache, Wildcat și Chinook ale Marii Britanii vor participa la exercițiul Defender Europe
18 feb, 15:45
Un grup de elicoptere de luptă ale Marii Britanii vor participa pentru prima dată alături de militarii americani la exercițiul „Defender Europe”, transmite Jane.

Elicoptere din cadrul Regimentelor 1 și 3 al Armatei Britanice (AAC) vor pleca de la Baza Aeriană Wattisham, din Suffolk, pentru a se alătura exercițiului în Polonia și Germania.

În total, aproximativ 2.500 de militari din Marea Britanie vor participa la „Defender Europe”. A treia brigadă a US Air Force a început deja desfășurarea în Europa

Regimentul 3 AAC a organizat un exercițiu de pregătire în zona de antrenament Stanford din Norfolk în care au fost implicate elicoptere de atac Apache AH1 ale Escadrilei 622, elicopterele Wildcat de la Regimentul 1 AAC de la Royal Naval Air Station Yeovilton din Somerset.

Locotenent-colonel Nick English a declarat că: „Suntem dislocate ca un grup de luptă pentru aviație cu elicoptere de atac Apache, elicoptere de recunoaștere Wildcat și elicoptere de sprijin Chinook, pentru a aduce întreaga gamă de cercetare, atac și capacități de ridicare furnizate de elicoptere."

Vezi și: Rusia spune că va reacționa la exercițiul Defender 20, cele mai mari manevre militare ale SUA în Europa în ultimele decenii

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Rusia încearcă să încline decisiv balanța puterii în Libia. Suspiciuni cu privire la dislocarea unui sistem S-400 (Foto)
Polonia și SUA vor semna acordul privind creșterea numărului de soldați americani cu prilejul vizitei lui Pompeo
Dogfight în SUA între un pilot de F-16 și un sistem de inteligență artificială
Violențe în Beirut. Protestatarii încearcă să pătrundă în Parlament. S-au tras focuri de armă și s-au folosit gaze lacrimogene (Video)
Rusia acuză Minskul de provocări după arestarea mercenarilor Wagner și compară Belarusul cu o țară din lumea a treia
'Platforma Crimeea'. Ucraina propune țărilor din regiunea Mării Negre cooperare pentru a contracara militarizarea rusă
China consideră 'barbare și grosiere' sancțiunile SUA impuse Hong Kongului
Erdogan contestă acordul maritim dintre Grecia şi Egipt şi anunţă reluarea activităţilor de foraj într-o zonă disputată din Mediterană
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro