De această dată, armata rusă a pierdut trupele de asalt ale unei brigăzi, fără să înregistreze vreun avans.
Este normal ca după o anumită perioadă de timp să îți dorești mai mult de la jocurile de noroc decât experiența de bază. Atunci când jucătorii își doresc mai mult, zona exclusivistă cunoscută drept ”VIP” a renumitelor casino online a reușit să satisfacă această necesitate. La urma urmei, nevoia de progres și prosperitate este o nevoie umană.
Un membru VIP în industria jocurilor de noroc poate fi caracterizat prin dorința de a-și părăsi zona de confort împreună cu dorința de testare a limitelor proprii. Cu toate acestea, simpla dorință nu este suficient pentru a devenii un membru VIP. În mod normal, cazinourile cer jucătorilor să-și demonstreze potențialul. Dacă ar fi să clasificăm jocurile de noroc pe nivele, membrii VIP se află în liga de top.
Principalul criteriu pe baza căruia sunt verificați jucătorii este fidelitatea. Orice cazino de renume își dorește să acumuleze jucători loiali, pe care se pot baza. Deși jucătorii trecători sunt și ei apreciați, valoare lor nu se ridică la același nivel cu a celor loiali. Având în vedere că un membru VIP se va bucura de numeroase resurse ale cazinoului, la rândul lor cazinourile își doresc ca resursele jucătorilor să ajungă la ei, nu la competiție.
Există și alte criterii esențiale care trebuie luate în considerare dacă vrei să devii un membru VIP. Aceste criterii diferă însă de la un cazino la altul. Unele cazinouri transformă jucătorii în membrii VIP contra cost și au anumite condiții care trebuie respectate pentru a păstra acest statut. Informația demnă de încredere se poate găsi în rubrica Termeni și Condiții. O dată ce ai devenit membru VIP în cadrul cazinoului tău preferat, este puțin probabil să regreți această alegere. Să te regăsești în rândul jucătorilor profesioniști este o senzația complet aparte.
Un membru VIP se bucură atât de statut cât și de anumite avantaje excepționale. Profesioniștii își doresc să își satisfacă mai multe plăceri prin intermediul unui singur hobby. Ei bine, lumea VIP a jocurilor online are o gamă inedită de bonusuri, premii, evenimente, turnee și concursuri. Un tratament special este oferit acelora care se ridică la nivelul așteptărilor. Bonusurile și premiile excepționale par să garanteze câștiguri impresionante care pot fi de asemenea retrase mult mai rapid.
Promoțiile, bonusurile și premiile se regăsesc majoritar în sfera jocurilor de noroc. Cu toate acestea, biletele la evenimente senzaționale se îndepărtează cel mai mult de această arie. Ele reprezintă unele dintre premiile cele mai excentrice care sunt apreciate intens. Evenimentele, turneele și concursurile amplifică înzecit caracterul social al jocurilor de noroc online. Un membru VIP are oportunitatea de a socializa în diverse contexte, fie ele culturale, sportive sau artistice. Aceste beneficii au un efect vizibil asupra bunăstării jucătorilor. Accentuarea caracterului social și premierea frecventă cresc încrederea în propria persoană. Un jucător relaxat și încrezător va avea un nivel al autodisciplinei foarte bine dezvoltat. Prin urmare, beneficiile VIP se resimt nu doar la nivel de jucător, ci chiar la nivel de persoană.
S-ar putea spune că un membru VIP are oportunitatea de a-și maximiza câștigurile mult mai frecvent. Cu toate acestea, precum restul jucătorilor, acesta trebuie să se utilizeze de strategiile dezvoltate. Aderarea la un astfel de statut nu semnifică faptul că pierderile se retrag din orizont. Este la fel de ușor să te lovești de pierderi drept membru VIP precum este fără acest plus. Cu toate acestea, abilitățile dezvoltate și o intuiție bună te pot propulsa la noi nivele cu ajutorul acestei identități.
Transformarea într-un membru VIP implică numeroase avantaje, însă aceasta vine la rândul său cu anumite condiții. Principalul factor care ține sută la sută de jucător este ambiția și motivația. Fără acestea, un jucător va ajunge să stagneze indiferent în câte cazinouri este membru VIP. Un alt lucru de reținut este faptul că membrilor VIP nu li se schimbă brusc norocul, nici nu li se accentuează voit câștigurile. Deși aceștia primesc mai multe resurse, în final aceeași investiție financiară și de timp care i-a transformat în VIP îi va stimula să continue parcursul printre jucătorii de top.
Nu în ultimul rând, statutul de membru VIP trebuie luat în serios și nu este potrivit pentru cei care privesc cazinourile online drept o simplă joacă. În acest context nou se pune mult accent pe jocul responsabil care implică anticiparea riscurilor. Cu toate acestea, pentru a te putea bucura de statutul VIP și a implementa o metodă de joc cât mai responsabilă, este important să îți placă cazinoul la care te-ai înscris.
Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News
De această dată, armata rusă a pierdut trupele de asalt ale unei brigăzi, fără să înregistreze vreun avans.
În cei peste trei ani de război, Rusia s-a adaptat și a schimbat de mai multe ori tacticile în Ucraina. Însă dacă facem azi o radiografie, aviația militară rusă, cunoscută oficial ca Forțele Aerospațiale Ruse, și Marina Rusă au avut experiențe radical diferite.
Armata rusă schimbă tactica în sudul Ucrainei, atacând cu mai mult de un batalion odată, încercând spargerea frontului la Orikhiv, regiunea Zaporojie.
Analistul de politică externă Ștefan Popescu a atras atenția, într-o ediție specială a podcastului Obiectiv EuroAtlantic moderat de Tudor Curtifan la DefenseRomania, asupra limitelor și implicațiilor reale ale capacităților nucleare franceze în actualul context geopolitic tensionat.
Atacul SUA asupra portului petrolier yemenit Ras Isa de pe coasta Mării Roșii a ucis peste 70 de persoane și a rănit alte 171, potrivit presei locale.
Un pachet de înțelegeri strategice vechi de decenii, care include prezența militarilor americani pe teritoriul statelor aliate din Asia, este pe cale să fie reevaluat din temelii de administrația Trump
Marco Rubio susține că Donald Trump va abandona în curând eforturile de mediere a păcii între Rusia și Ucraina, dacă nu apar rapid semne clare că un acord poate fi încheiat, informează Reuters.
Cetățenii de pe teritoriul Poloniei trebuie să respecte, de vineri, o interdicție strictă privind fotografierea și filmarea anumitor obiecte considerate parte a infrastructurii critice, cum ar fi podurile, tunelurile sau trenurile.
Implicate în programul GCAP, care vizează dezvoltarea unui avion de vânătoare de generația a 6-a, Marea Britanie, Italia și Japonia au anunțat, în decembrie anul trecut, crearea unui jont venture deținut în părți egale de BAE Systems, Leonardo și Japan Aircraft Industrial Enhancement (JAIEC, care reunește Mitsubishi Heavy Industries și Society of Japanese Aerospace Companies). Programul are ca obiectiv dezvoltarea unui avion de generația a 6-a prin fuzionarea programelor Tempest (al Marii Britanii) și F-X al Japoniei. Până aici totul bine, doar că se pare că au început rapid problemele în paradis.
Vineri, 18 aprilie, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că „moratoriul de o lună privind grevele asupra instalațiilor energetice ” a trecut.
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a acuzat China că furnizează arme Rusiei. Cel mai înalt oficial ucrainean a făcut această declarație joi, citând informații de la informațiile armatei.
Donald Trump a declarat joi că nu-l consideră pe Volodimir Zelenski "responsabil" pentru războiul din Ucraina, continuând totodată să-l critice pe preşedintele ucrainean, informează Agerpres și AFP.
Primarul Varşoviei, Rafal Trzaskowski, candidatul Coaliţiei Civice (KO) a premierului Donald Tusk, conduce în intenţiile de vot înaintea primului tur ale alegerilor prezidenţiale din Polonia, programat pe 18 mai, indică un sondaj Opinia24 publicat joi de televiziunea privată TVN24, transmit Agerpres și Reuters.
Un avion Boeing care luna trecută a ajuns la un centru de finalizare din China, s-a reîntors în SUA, arată datele de zbor de vineri, o dovadă că cel puţin o companie aeriană chineză a încetat să mai intre în posesia avioanelor comandate anterior producătorului american din cauza tarifelor impuse de preşedintele Donald Trump, transmite Reuters.
Rusia va considera orice lovitură cu rachete germane Taurus împotriva unor ținte ruse drept o ''participare directă'' a Germaniei în conflictul din Ucraina, a indicat purtătoarea de cuvânt a diplomației de la Moscova, în contextul în care Berlinul semnalează că ar putea furniza această armă Kievului, transmit Agerpres și AFP.
Ce știm sigur e că România va produce muniție de 155 mm în două filiale din subordinea companiei de stat Romarm. Obuzele vor deservi obuzierelor autopropulsate K9 Tunetul pe care România le-a achiziționat recent de la gigantul sud-coreean Hanwha. Concomitent, Hanwha va ridica o fabrică în România pentru producerea obuzierelor. Dar ce facem cu muniția? Va putea industria să respecte termenii, mai ales că implicat este statul?
Vasile Bănescu, invitat special în podcastul „Obiectiv EuroAtlantic” – o ediție despre credință, propagandă și sensul Învierii în vremuri de război.
Șeful diplomației americane, Marco Rubio, și emisarul special al președintelui Donald Trump, Steve Witkoff, au fost primiți joi la Paris de președintele francez Emmanuel Macron pentru discuții asupra conflictului din Ucraina, în timp ce europenii încearcă să-și facă auzită vocea în tratativele despre o încetare a focului care nu înregistrează progrese, transmit Agerpres și AFP.
Germania este țara lui ”se poate”, iar oficialii se adaptează din mers: inima industriei germane, sectorul auto, este reprogramată din mers pentru a ajuta la accelerarea industriei de apărare. De asemenea, giganții din domeniul militar vor să extindă RAPID facilitățile existente.
Danemarca, țară membră a Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), dorește să-și trimită soldații în Ucraina pentru antrenament începând din această vară.
Dronele ucrainene au lovit miercuri baza Brigăzii ruse 112 de rachete din orașul Shuya, relatează presa ucraineană și rusă.
Avioanele F-35 olandeze, utilizând un gateway (interfață sau poartă electronică) de comunicații dezvoltat de Lockheed Martin, au partajat date clasificate cu un sistem olandez de comandă și control pentru a realiza lovirea unei ținte terestre în timpul exercițiului NATO Ramstein Flag de la începutul acestei luni, a anunțat Lockheed Martin, pe 15 aprilie.
O delegație ucraineană a sosit la Paris pentru discuții cu reprezentanții SUA și ai Europei. Acesta include miniștrii de externe și miniștrii apărării, scriu agențiile de presă.
O explozie, survenită pe 16 aprilie, a distrus o clădire de la fabrica Northrop Grumman Innovation Systems din Promontory, Utah, unde compania produce motoare cu combustibil solid pentru rachete.
România are planuri ambițioase pentru înzestrarea armatei, dar rămâne de văzut câte dintre acestea se vor concretiza. Până acum, barierele birocratice, politice și legislative au făcut ca o serie de proiecte majore pentru Armata României să se amâne cu anii.
Toate acordurile România - SUA, inclusiv cele care reglementează prezenţa militară americană în ţara noastră, sunt în vigoare, sunt respectate şi adaptate permanent la evoluţiile de securitate din mediul regional, au precizat miercuri surse din domeniul Apărării.
Ucrainenii au dezvoltat o nouă rachetă cu rază medie de acțiune, Bars, care este un hibrid între o rachetă de croazieră și o dronă.
Kremlinul a afirmat miercuri că 'nu este pregătit' să spună când va expira moratoriul fragil privind atacurile asupra infrastructurii energetice, convenit cu Kievul sub presiunea Washingtonului, relatează Agerpres și AFP.
Forțele paramilitare de Sprijin Rapid (RSF) din Sudan au anunțat formarea unui guvern alternativ, la doi ani de când țara se confruntă cu un război brutal care a făcut zeci de mii de morți și a declanșat ceea ce Națiunile Unite numește “cea mai mare criză umanitară”.
Aviația militară de azi a SUA operează 142 de bombardiere și puțin peste 2.000 de avioane de vânătoare. Mult sub perioada de glorie, de apogeu, dar din punct de vedere tehnologic SUA sunt vârf de lance. În timpul Războiului Rece, când SUA erau pregătite pentru un conflict cu Uniunea Sovietică, Forțele Aeriene Americane dețineau 422 de bombardiere și peste 4.000 de avioane de vânătoare. Problemele însă nu sunt cu numărul de avioane.
Marea Britanie dorește să încheie un acord de apărare cu UE pe fondul politicilor tensionate ale președintelui american Donald Trump. Regatul Unit caută acces la noul fond de apărare al UE.
Doi soldați chinezi, a căror capturare a fost anunțată de Ucraina săptămâna trecută, și-au avertizat luni compatrioții să nu se alăture războiului din Ucraina de partea Rusiei.