Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Militari din mai multe structuri ale Forțelor Terestre Române participă la misiuni de pază şi de patrulare (Video)
25 Martie, 15:01
Militari din mai multe structuri ale Forțelor Terestre Române au plecat în misiune. Toate măsurile sunt luate în vederea limitării răspândirii virusului, precizează Ministerul Apărării Naţionale, pe pagina oficială de Facebook.

Începând cu ora 12.00 au intrat în vigoare restricțiile de circulație pe durata stării de urgență. Ieșiți doar dacă aveți urgențe și nu uitați să aveți la voi documentul de identitate și adeverința sau declarația pe proprie răspundere.

Amintim că, prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, marţi seara, că Armata va fi implicată în misiuni de pază şi de patrulare, dar va susţine în activitate şi Poliţia de frontieră.

,,Am discutat cu preşedintele României şi cu ministrul Apărării. Armata va fi implicată în misiuni de pază, în misiuni de patrulare şi, de asemenea, în misiuni la frontieră. Adică, vor susţine Poliţia de frontieră şi reprezentanţii Direcţiilor de sănătate publică care sunt la frontieră şi, practic, interacţionează cu toţi cei car vin în România şi dispun măsurile care se vor lua", a arătat Orban, în cadrul unei conferinţe de presă, la sediul Guvernului.

La scurt timp după declaraţia prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a declarat că Ministerul Apărării Naţionale va asigura, la solicitarea ministrului de Interne, preluarea în pază a unor obiective a căror protecţie este asigurată de Jandarmerie, personal şi mijloace pentru ordine publică şi sprijinirea activităţilor Poliţiei de Frontieră Române în punctele de trecere a frontierei.

,,Ministerul Apărării Naţionale asigură la solicitarea ministrului de Interne: a. preluarea în pază a unor obiective a căror protecţie este asigurată în prezent de către Jandarmeria Română; b. personal şi mijloace logistice pentru sprijinirea activităţilor de ordine publică; c. personal şi mijloace logistice pentru sprijinirea activităţilor Poliţiei de Frontieră Române în punctele de trecere a frontierei de stat", a spus Vela, într-o declaraţie de presă.

Amintim că, Președintele Klaus Iohannis a anunțat, în cursul zilei de ieri, noi măsuri restrictive pentru combaterea epidemiei de COVID-19.

Președintele României a avut o întrevedere cu premierul Ludovic Orban și cu Nicolae Ciucă, ministrul Apărării, în baza căreia s-au luat noi măsuri pentru combaterea epidemiei de COVID-19.

La finalul ședinței, Klaus Iohannis a anunțat noile măsuri în cadrul unui mesaj video transmis de la Palatul Cotroceni. Printre aceste măsuri, Armata română va pune la dispoziție personal pentru a suplimenta forțele de ordine.

 

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Cât costă viața unui soldat aliat. Oficiali afgani au dezvăluit cât ar fi plătit Rusia talibanilor pentru a ucide soldați SUA
S-400, doar cu acordul Rusiei. Moscova spune că Turcia nu are nicio șansă să vândă sistemele
Incendiu la Baza 90 Transport Aerian Otopeni, la depozitul de armament
Noul sistem de rachete sol-aer Sungur a finalizat testele pentru armata turcă
Știrile zilei: Un avion F-16 Fighting Falcon s-a prăbușit; Tensiunile turco-franceze din Mediterană; Serbia primește drone chinezești de atac CH-92A
Propagandă, minciună şi mită electorală | Vladimir Putin poate rămâne preşedinte până în 2036
Statele Unite au descoperit un transport ilegal de peste 10 mii de piese de arme automate din China
Talibanii şi Al-Qaida păstrează legături strânse, arată un raport al Pentagonului
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro