Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Milițiile pro-iraniene susțin că au o celulă activă chiar în Washington DC și pot lovi US Army în interiorul SUA
07 Martie, 12:00
Milițiile pro-iraniene s-au lăudat pe un canal de Telegram că există o celulă activă chiar în Washington DC, capitala Statelor Unite ale Americii, lansând un nou val de amenințări la adresa SUA și Israelului.
Sursă foto: US Army Facebook

Middle East Media Research Institute a postat o captură foto a unui mesaj ce a fost transmis pe un canal de Telegram care aparține milițiilor pro-iraniene din Irak. 

Potrivit jurnaliștilor americani de la The Epoch Times, mesajul insurgenților a fost postat în limba engleză. Aceștia pretind că ar avea o celulă activă în Washington DC, celulă care are capacitatea să lovească trupele americane chiar în interiorul Statelor Unite ale Americii.

„Axa de rezistență este astăzi mai puternică decât oricând. Celulele nostre de rezistență sunt puternic înrădăcinate chiar și în America, inclusiv în capitala statului”, se precizează în postarea respectivă.

Sursa citată precizează că mesajul transmis în engleză era însoțit de o fotografie, modificată pe calculator, cu un sicriu în care se aflau soldați americani.

G Ad:

Mesajul transmitea și amenințări la adresa Israelului și solicita din nou SUA să se retragă imediat nu doar din Irak, ci din întregul Orient Mijlociu.

Totodată, jihadiștii au reiterat „iminenta răzbunare” după uciderea influentului general iranian Qassem Soleimani și a lui Abu Mahdi al-Muhandis, considerat omul Iranului în Irak, ambii asasinați de către SUA în baza unei vaste operațiuni care a avut loc în Irak, la începutul anului trecut.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

România îi răspunde lui Lavrov. Aurescu: Poziția Rusiei față de sistemul de la Deveselu e complet eronată, dar nu e nouă
NATO răspunde apelului lui Putin: Rusia nu are nimic de spus pentru că nu ea decide integrarea Ucrainei în Alianță
Eduard Hellvig, în vizită în SUA. Directorul SRI a avut întrevederi cu directorii CIA și FBI
Deja vu. Un F-16 al SUA a pierdut două rezervoare în timpul zborului, amintind de incidentul similar al F-ului românesc
Cursa pentru recuperarea avionului F-35 prăbușit s-a încheiat. Marea Britanie a găsit aeronava pe fundul Mării Mediterane
După lungi ezitări Belarusul recunoaște anexarea ilegală a Crimeei. Lukașenko: Crimeea de a Rusiei de drept
FSB susține că a arestat spioni ai serviciilor ucrainene care ar fi plănuit un atac pe teritoriul Rusiei
Pentagonul spune că orice răspuns al SUA la acțiunile Rusiei în legătură cu Ucraina ar putea fi unul internațional comun
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro