Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rușii au ieșit să „întâmpine” USCGC Hamilton în Marea Neagră. O navă rusă, în apropierea navei americane (Foto)
10 mai, 20:30
Federația Rusă și-a trimis una din cele mai moderne nave de patrulaere să ia pulsul în Marea Neagră și să „întâmpine” nava americană USCGC Hamilton, aflată în zonă.
Foto: Nava americană USCGC Hamilton a Gărzi de Coastă a SUA și, în apropierea ei, nava de patrulare Pavel Derzhavin a Federației Ruse. Sursă foto: Serviciul de Grăniceri de Stat din Ucraina via. Defence-Blog

E vorba despre nava rusă de patrulare Pavel Derzhavin care a fost introdusă, în mod oficial, în dotarea Flotei ruse din Marea Neagră, în cursul anului trecut. Parte a Proiect 22160, nava a fost construită la Șantierul Naval A.M. Gorky, fiind a treia din clasa ei.

În fotografiile oferite de Serviciul de Grăniceri de Stat din Ucraina, și preluate de Defence-Blog, se poate observa cum nava de patrulare rusă urmărește și monitorizează mișcările navei USCGC Hamilton, care aparține Gărzii de Coastă a Statelor Unite ale Americii.

Redăm fotgrafiile oferite de autoritățile din Ucraina, și preluate de la Defence-Blog:

1. -imagine fara descriere- (nava-americana-uscgc-hamilton-a-garzi-de-coasta-a-sua-si--in-apropierea-ei--nava-de-patrulare-pavel-derzhavin-a-federatiei-ruse_28728400.jpg)

G Ad:

2. -imagine fara descriere- (pavel-derzhavin-elicopter-marea-neagra_79696900.jpg)

3. -imagine fara descriere- (pavel-derzhavin-nava-patrulare-rusia_30674800.jpg)

4. -imagine fara descriere- (pavel-derzhavin-nava-patrulare_85407900.jpg)

Amintim că DefenseRomania a anunțat încă de acum aproximatv două săptămâni că nava de patrulare din clasa Legend (the Legend-class national security cutter) USCGC Hamilton (WMSL 753) din Garda de Coastă a SUA a intrat, pe 27 aprilie în Marea Neagră, pentru a asigura sprijinul aliaților și partenerilor NATO din regiune.

Hamilton este prima navă a Gărzii de Coastă a SUA care a intrat în Marea Neagră, după 2008, ultima navă americană, din această categorie aflată în Marea Neagră, fiind USCGC Dallas (WHEC 716) în anii 2008 și 1995.

Totodată, la începutul acestei luni, nava americană a efecuat exerciții cu Garda de Coastă a Georgiei. Manevrele au vizat antrenamente de căutare-salvare care, au cuprins o paletă largă de activități, printre care simularea salvării supraviețuitorilor, inclusiv ridicarea acestora cu ajutorul elicopterului, apropierea de o navă avariată în vederea remorcării, comunicații cu navele Dioskuria (P-25) și Ochamchire (P-23) ale Gărzii de Coastă georgiene.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Aviația israeliană a bombardat iar Fâșia Gaza după un atac cu baloane incendiare (Video)
Bombardierul stealth chinez H-20 va fi mai mare decât B-21 Raider
Palestinienii acuză pe Hamas că depozitează arme în zone rezidențiale
Zumwalt - distrugătoarele stealth prin care SUA vor continua să domine mările: Rachete hipersonice și semnătură radar a unei bărci de pescuit
Statele Unite vor continua raidurile aeriene în Afganistan dacă ofensiva talibanilor nu încetează
Putin: Marina rusă „poate descoperi orice adversar și, în caz de necesitate, îl poate lovi în mod decisiv”
India va participa la exercițiul “Vest-2021”, organizat de Rusia, deși printre invitați se numără China și Pakistanul
Doi soldați turci au fost uciși după ce blindatul în care se aflau a fost atacat în Siria
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro